Juridisch vertaalbureau voor alle juridische vertalingen

Hèt juridische vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks en naar alle tevredenheid, een juridische vertaling voor diverse vaste opdrachtgevers, zoals advocatenkantoren, notariskantoren, overheidsinstellingen en internationale ondernemingen. 

 Of u nu als bestaande of nieuwe opdrachtgever een juridische vertaling met spoed of op langere termijn nodig heeft, bij vertaalbureau Urgent Vertalen is een juridische vertaling van onder andere uw aktes, algemene voorwaardencontractenKvK-uittreksels en/of statuten snel geregeld. Ons vertaalbureau verzorgt deze vertalingen met een gegarandeerde kwaliteit, door een van onze professionele juridisch afgestudeerde native-speaker vertalers, tegen een scherp tarief.

Lees meer
logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001.
Naast de wet Privacy (AVG), hebben wij allen een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement en ISO 17100 vertaaldiensten ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Betrouwbaar in omgang met juridische documenten

Bij het vertaalbureau van Den Haag is er voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding van toepassing. U kunt uw pleitnota’s, arresten, vonnissen, dagvaardingen of volmachten in volle vertrouwen laten vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen in den Haag. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden. Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen, voor uw juridische vertaling.

juridisch vertaalbureau

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de tekst, een foto of scan van uw documenten per e-mail

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigde) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en indien een beëdigde vertaling ook het origineel per per post of koerier

altijd een beedigde juridische vertaling tegen een scherp tarief

Altijd een (beëdigde) juridische vertaling tegen een scherp tarief

Indien u een beëdigde juridische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw patenten, testament of licenties, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van de beëdigde juridische vertaling. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen juridische document(en) en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Het is natuurlijk ook mogelijk, dat u een onbeëdigde juridische vertaling nodig heeft, van bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden, privacybeleid of huisregels. Vertaalbureau Urgent Vertalen is open en eerlijk. Daarbij staan wij voor 100% achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de kosten voor een onbeëdigde juridische vertaling te berekenen op onze webpagina: “Tarieven”. Een juridische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw juridische vertaling. Een juridische vertaling is bij het vertaalbureau van Den Haag snel en perfect vertaald, tegen een scherp tarief.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

+1927 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

More information

Alles wat u moet weten over Juridische vertalingen

Met spoed een juridische vertaling zonder “spoedtarief”

Heeft u urgent een juridische vertaling nodig? Veel vertaalbureaus vragen een spoedtarief om een juridische vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een juridische vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Alle talencombinaties bij hét juridische vertaalbureau in Nederland

Hèt vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks verscheidene juridische documenten naar verschillende talen. Zo vertalen wij onder andere juridische teksten en officiële documenten vanuit het Nederlands naar het EngelsDuitsFrans of Spaans. Juridische vertalingen verzorgen wij uiteraard ook in talencombinaties buiten Europa, zoals bijvoorbeeld het ChineesArabisch of Japans. Voor elke taal hebben wij een specialist voor u klaar staan. Elke juridische vertaling wordt nauwkeurig vertaald door een ervaren juridische vertaler, welke tevens native-speaker is van de gewenste doeltaal. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt juridische vertalingen, beëdigd of onbeëdigd, naar elke gewenste taal.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per e-mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van het desbetreffende contract. Naast uw juridische vertaling, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een ander type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van uw Juridische vertaalbureau

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op de onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

alles wat u moet weten over juridische vertalingen
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2