Juridisch vertaalbureau

Als juridische vertaalbureau verzorgen wij dagelijks en naar alle tevredenheid, juridische vertalingen voor diverse vaste opdrachtgevers, zoals advocatenkantoren, notariskantoren, overheidsinstellingen en internationale ondernemingen. Of u nu als bestaande of nieuwe klant een juridische vertaling met spoed of op langere termijn nodig heeft, bij vertaalbureau Urgent Vertalen is een juridische vertaling snel geregeld. Ons juridisch vertaalbureau verzorgt deze vertalingen met een gegarandeerde kwaliteit, vertaald door een van onze professionele juridisch opgeleide native speaker-vertalers, tegen een scherp en eerlijk tarief.

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1
Annemarie Boers
Annemarie Boers

In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

Een professioneel beëdigd vertaler

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Betrouwbaar in de omgang met uw juridische documenten

Bij juridisch vertaalbureau Urgent Vertalen is voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding van toepassing. U kunt uw pleitnota’s, arresten, vonnissen, dagvaardingen of volmachten in het volste vertrouwen laten vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen in den Haag. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden. Desgewenst zijn wij bereid om voor uw juridische vertaling een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Vrouwe Justitia. Juridisch vertaalbureau

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Persoon die een officieel document tekent. Altijd een beëdigde juridische vertaling tegen een scherp tarief

Altijd uw (beëdigde) juridische vertaling tegen een scherp tarief

Indien u een beëdigde juridische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw patenten, testament of licenties, stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Deze offerte is gebaseerd op tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van document(en). Aangezien juridische documenten niet universeel zijn, betaalt u voor het volume van uw juridisch te vertalen documentatie en niet op basis van een prijs per pagina. Zo betaalt u niet meer dan nodig. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een onbeëdigde juridische vertaling nodig heeft, van bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden, privacybeleid of huisregels. Juridisch vertaalbureau Urgent Vertalen is open en eerlijk. Daarbij staan wij voor 100% achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de kosten voor een onbeëdigde juridische vertaling te berekenen op onze webpagina: “Tarieven”. Niet alleen verzorgen wij een juridische vertaling tegen een scherp tarief, wij hanteren ook de 100% tevredenheidsgarantie. Dit zorgt ervoor dat u te allen tijde meer dan tevreden zult zijn met uw juridische vertaling. Een juridische vertaling is bij het juridische vertaalbureau Urgent Vertalen snel en perfect vertaald, tegen een scherp en eerlijk tarief.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2000+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,5/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over Juridische vertalingen

Heeft u urgent een juridische vertaling nodig? Veel vertaalbureaus rekenen extra kosten om een juridische vertaling versneld te verzorgen. Juridisch vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert echter geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van iedere vertaling. Hebt u dus met spoed een juridische vertaling nodig? Wacht geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Juridisch vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt dagelijks verscheidene juridische vertalingen in het Engels, maar ook in andere talen. Zo vertalen wij onder andere juridische teksten en officiële documenten vanuit het Nederlands naar het EngelsDuitsFrans en Spaans. Juridische vertalingen verzorgen wij uiteraard ook in talencombinaties van buiten Europa, zoals het Chinees, Arabisch of Japans. Voor elke taal hebben wij een specialist voor u klaar staan. Elke juridische vertaling wordt nauwkeurig vertaald door een ervaren juridische vertaler, welke tevens native-speaker is van de gewenste doeltaal. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt juridische vertalingen, beëdigd of onbeëdigd, van en naar iedere gewenste taal.

Beëdigde vertalingen worden meestal gevraagd voor documenten zoals huwelijksakten, geboorteakten, notariële akten, contracten, juridische uitspraken, certificaten en diploma’s. Voor elk van deze documenten is een beëdigde vertaling vereist om ervoor te zorgen dat de vertaling officieel en rechtsgeldig is.

Een beëdigd vertaler is iemand die door een rechtbank is erkend en daardoor bevoegd is om officiële documenten te vertalen. Dit betekent dat de vertalingen die ze leveren, officieel worden erkend en rechtsgeldig zijn. Met name voor juridische documenten is het vooral belangrijk om een beëdigd vertaler in te schakelen omdat deze documenten vaak juridische gevolgen hebben en de vertaling daarom nauwkeurig en correct moet gebeuren.

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van vertaalbureau Urgent Vertalen? Om veel tijd, kosten en moeite te besparen. Zo hoeft u geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van allerlei instanties. U hoeft niet meerdere keren de rit van en naar Den Haag te maken, waarmee u bespaart op uw reiskosten. Juridisch vertaalbureau Urgent Vertalen is gevestigd in Den Haag en is een expert in het legaliseren van uw documentatie. Ook zijn wij als juridisch vertaalbureau altijd op de hoogte van de laatste regelgeving omtrent legalisatie. U komt hierdoor niet bij instanties voor vervelende verrassingen te staan.

Zodra uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen met het legalisatieproces, zodat uw gelegaliseerde document sneller klaar is. U krijgt uw gelegaliseerde documentatie traceerbaar door ons toegestuurd, zodat u precies weet wanneer u uw gelegaliseerde documenten kunt verwachten.

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op de onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), voorzien van uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Mensen die papieren vertalen. Alles wat u moet weten over juridische vertalingen

Kosten van een juridisch vertaalbureau

Vertaling Gediplomeerd

Vertaling door gediplomeerd vertaler

Native speaker van de doeltaal

Hoge kwaliteit voor een
vaste lage prijs

Snel en voordelig met kwaliteitsgarantie

Conform ISO-9001 en ISO-27001 uitgevoerd

Vanaf €0,10 per woord exclusief btw

info

Geen controle door een tweede
vertaler conform ISO-17100

Vertaling Extra Zekerheid

Vertaling door gediplomeerd vertaler

Vertaling geredigeerd door een tweede vertaler

Hoge kwaliteit voor een
vaste lage prijs

Snel en voordelig met kwaliteitsgarantie

Conform ISO-9001,
ISO-27001 en ISO-17100

Optimale kwaliteit
door extra controle

Vanaf €0,14 per woord exclusief btw

info

Wel controle door een tweede
vertaler conform ISO-17100

Meest gekozen

Beëdigde Vertaling

Vertaling door gediplomeerd vertaler

Hoge kwaliteit voor een
vaste lage prijs

Snel en voordelig met kwaliteitsgarantie

Conform ISO-9001,
ISO-27001 en ISO-17100

Officieel erkende vertaling binnen Nederland

Gegarandeerde acceptatie van vertaling door alle Nederlandse instanties (zoals: gemeente, Rechtbank, IND en opleidingsinstituten)

Vanaf €0,16 per woord exclusief btw

Legalisatieservice

Wereldwijde acceptatiegarantie van de gelegaliseerde documenten

Snel en supervoordelig

Besparing van uw tijd; u krijgt de documenten klaar voor gebruik retour

Besparing van uw geld; onze servicekosten zijn vaak goedkoper dan uw eigen reiskosten

Conform ISO-9001 en ISO-27001 uitgevoerd

Vanaf €37,- exclusief btw

Wij helpen u graag met uw Juridische vertalingen

Dagelijks ondersteunen wij zowel kleine als grote bedrijven en organisaties bij het maximaliseren van hun internationale potentieel. Wij zijn graag uw sparringpartner en bieden advies over de verschillende mogelijkheden. Bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

kenny
maikey
gineke
edwin
joshuah
alicia
sebas
richard