Juridisch vertaalbureau voor alle juridische vertalingen

Hèt juridische vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks en naar alle tevredenheid, een juridische vertaling voor diverse vaste opdrachtgevers, zoals advocatenkantoren, notariskantoren, overheidsinstellingen en internationale ondernemingen. Of u nu als bestaande of nieuwe opdrachtgever een juridische vertaling met spoed of op langere termijn nodig heeft, bij vertaalbureau Urgent Vertalen is een juridische vertaling van onder andere uw aktes, algemene voorwaarden, contracten, KvK-uittreksels en/of statuten snel geregeld. Ons vertaalbureau verzorgt deze vertalingen met een gegarandeerde kwaliteit, door een van onze professionele juridisch afgestudeerde native-speaker vertalers, tegen een scherp tarief.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Betrouwbaar in omgang met juridische documenten

Bij het vertaalbureau van Den Haag is er voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding van toepassing. U kunt uw pleitnota’s, arresten, vonnissen, dagvaardingen of volmachten in volle vertrouwen laten vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen in den Haag. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden. Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen, voor uw juridische vertaling.

Altijd een (beëdigde) juridische vertaling tegen een scherp tarief

Indien u een beëdigde juridische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw patenten, testament of licenties, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van de beëdigde juridische vertaling. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen juridische document(en) en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Het is natuurlijk ook mogelijk, dat u een onbeëdigde juridische vertaling nodig heeft, van bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden, privacybeleid of huisregels. Vertaalbureau Urgent Vertalen is open en eerlijk. Daarbij staan wij voor 100% achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de kosten voor een onbeëdigde juridische vertaling te berekenen op onze webpagina: “Tarieven”. Een juridische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw juridische vertaling. Een juridische vertaling is bij het vertaalbureau van Den Haag snel en perfect vertaald, tegen een scherp tarief.

Met spoed een juridische vertaling zonder “spoedtarief”

Heeft u urgent een juridische vertaling nodig? Veel vertaalbureaus vragen een spoedtarief om een juridische vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een juridische vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Alle talencombinaties bij hét juridische vertaalbureau in Nederland

Hèt vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks verscheidene juridische documenten naar verschillende talen. Zo vertalen wij onder andere juridische teksten en officiële documenten vanuit het Nederlands naar het Engels, Duits, Frans of Spaans. Juridische vertalingen verzorgen wij uiteraard ook in talencombinaties buiten Europa, zoals bijvoorbeeld het Chinees, Arabisch of Japans. Voor elke taal hebben wij een specialist voor u klaar staan. Elke juridische vertaling wordt nauwkeurig vertaald door een ervaren juridische vertaler, welke tevens native-speaker is van de gewenste doeltaal. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt juridische vertalingen, beëdigd of onbeëdigd, naar elke gewenste taal.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per e-mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van het desbetreffende contract.

Naast uw juridische vertaling, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een ander type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van uw Juridische vertaalbureau

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op de onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.