Beëdigd vertaler Spaans

Heeft u een beëdigd vertaler Spaans nodig? Urgent Vertalen helpt u aan hoogwaardige, beëdigde Spaanse vertalingen van officiële documenten. 

Onze gediplomeerde vertalers kunnen razendsnel vertalen en natuurlijk zonder in te leveren op de kwaliteit. Bij ons werken native Spaanse vertalers die diepgaande kennis hebben van de juridische, financiële en medische documenten, waardoor zij uw officiële teksten in alle correctheid kunnen vertalen naar een krachtige Spaanse variant.

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

home 1

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev

Vertaalbureau met de hoogst haalbare kwaliteitsgarantie voor vertaalwerk in Nederland

Als een van de weinig vertaalbureaus bezitten we zowel ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd Uniek is dus onze kwaliteitsgarantie.

kiwa iso 9001 logo nl
kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Legalisatie met een apostille van een beëdigde vertaler Spaans

Wanneer u officiële documenten laat vertalen, is het altijd aan te raden goed uit te zoeken welke eisen de partij die het document nodig heeft precies stelt aan de vertaling. Voor verschillende officiële documenten kan een legalisatie met een apostille nodig zijn om het document officieel te erkennen. Dit kan door middel van een legalisatie met een apostille. Dankzij het internationale apostilleverdrag is het voor zo’n 90 verschillende landen mogelijk om in een Nederlandse rechtbank het Spaanse document te legaliseren. Handig en tijd- en kostenbesparend, want zo hoeft u niet speciaal naar meerdere rechtelijke instanties om het document te laten legaliseren.

legalisatie met een apostille van een beedigde vertaler spaans

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

legalisatieservice in den haag voor spaanse vertalingen

Legalisatieservice in Den Haag voor Spaanse vertalingen

U kunt uw vertaalde documenten officieel laten legaliseren via Urgent Vertalen. Doordat het kantoor van Urgent Vertalen centraal gelegen is in Den Haag kunnen we een snelle legalisatieservice aanbieden. We zitten namelijk in de buurt van de meeste consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC), waardoor we snel kunnen schakelen wanneer u een gelegaliseerde en beëdigde vertaling in het Spaans nodig heeft.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

Wat houdt een beëdigde vertaler Spaans in?

Voor juridische documenten kunt u een officiële beëdigde vertaling nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een testament of een akte. Om deze in een Spaanstalig land officieel in gebruik te kunnen nemen, kan niet zomaar elke vertaler deze opdracht oppakken. Er is niet alleen specifieke achtergrondkennis nodig, maar ook een officiële beëdiging door een rechtsorgaan. Anders zal uw document niet dezelfde geldigheid hebben als de oorspronkelijke variant. Een beëdigde vertaler Spaans heeft een speciale eed bij de rechtbank afgelegd en is daardoor bevoegd om voor die specifieke talencombinatie Spaanse teksten te vertalen. Indien een vertaler niet beëdigd is en u toch uw document door hem/haar laat vertalen, heeft het document niet dezelfde rechtsgeldigheid in het land van de vertaling. Bij Urgent Vertalen werken Spaanstalige, beëdigde vertalers die uw document wél beëdigd kunnen vertalen. Bovendien kunt u via Urgent Vertalen regelen dat het document gelegaliseerd en officieel rechtsgeldig wordt verklaard in het land waarin u het nodig heeft.

Officiële documenten in het Spaans vertalen

U kunt ons inschakelen voor de beëdigde of onbeëdigde vertaling van een legio aan officiële documenten. Dagelijks werkt onze vaste groep vertalers discreet en secuur aan het vertalen van belangrijke teksten. Een greep uit de vertalingen die wij oppakken voor onze klanten: Akten, Bankgaranties, Bewijsstukken uit rechtszaken, Certificaten, Contracten, Dagvaardingen, Diploma’s, Getuigschriften, Octrooien, Overeenkomsten, Statuten, Testamenten, Trouwakten, Verklaringen erfrecht, Verklaring omtrent goed gedrag (VOG), Vonnissen

Welke beëdigde vertaler Spaans vertaalt uw document?

Voor een beëdigde vertaling Spaans heeft u niet allen voldoende aan een gediplomeerde vertaler die officieel door een rechtsinstantie is beëdigd als Spaanstalige vertaler. Bij Urgent Vertalen vragen wij u tevens wat het doel is waar u de vertaling voor gaat gebruiken. En wat voor soort document het is. We zoeken op basis van deze criteria de beste match onder onze vertalers. Onze vertalers hebben ieder zo hun specialiteit en hebben diepgaande kennis van officiële documenten uit de juridischefinanciële of medische sector. Onze vertalers zijn allemaal in het bezit van een Hbo-diploma of hoger en volgen jaarlijks verplicht cursussen om hun kennis op peil te houden. Daardoor zijn afkortingen en termen hun niet vreemd en kunt u vertrouwen op een accurate informatieoverdracht.

De voordelen van Urgent Vertalen

Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers. Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten. Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in diverse juridische domeinen. Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper. Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 1400 positieve reviews op Kiyoh. Regel via ons spoedvertalingen van financiële documenten zonder toeslag. Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is in het trotse bezit van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

ISO-certificaten

Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden we enorm belangrijk in ons werk. We leveren enkel hoogwaardige vertalingen af en zijn ons bewust van de gevoelige informatie die opdrachtgevers aan ons toevertrouwen. Onze klanten kunnen vertrouwen op discrete, accurate vertalingen, waarbij geen informatie verloren gaat of uitlekt. We hebben als een van de eerste vertaalbureaus in Nederland maar liefst drie ISO-certificaten op onze naam staan om de kwaliteit in ons werk te waarborgen en aan hoge standaarden te verbinden. Deze certificaten tonen aan dat we aan de strenge internationale normen voldoen die worden gesteld aan vertaalbureaus. Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden zijn we continue bezig met het bewaken en optimaliseren van processen om de kwaliteit van ons werk optimaal te houden.

Hoe gaan we ter werk?

Bent u op zoek naar een beëdigde vertaler Spaans? Vraag direct via de site uw offerte aan of neem contact met ons op om de vertaling door te spreken. Naar aanleiding van uw aanvraag ontvangt u een offerte met het tarief en de planning. Zodra u akkoord geeft op de offerte, wordt de vertaling ingepland bij een onbeëdigd of beëdigd vertaler Spaans. We kiezen altijd iemand met een achtergrond in het onderwerp van het document dat u ons toevertrouwt. Vervolgens gaan we aan de slag! Onze native Spaanse vertalers hebben kennis van de afkortingen en termen en weten daardoor in alle correctheid de informatie door te vertalen naar het Spaans. U kunt bij Urgent Vertalen altijd vertrouwen op onze betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken niet voor niets met een 100% tevredenheidsgarantie! Bent u niet blij met de vertaling? Dan treedt onze ‘niet goed, geld terug’ regeling in werking. Natuurlijk doen we er alles aan om u tevreden te stellen.

Beëdigde vertaler Spaans tegen scherp tarief

Bent u op zoek naar een beëdigde vertaler Spaans? Vraag direct via de site uw offerte aan of neem contact met ons op om de vertaling door te spreken. Naar aanleiding van uw aanvraag ontvangt u een offerte met het tarief en de planning. Zodra u akkoord geeft op de offerte, wordt de vertaling ingepland bij een onbeëdigd of beëdigd vertaler Spaans. We kiezen altijd iemand met een achtergrond in het onderwerp van het document dat u ons toevertrouwt. Vervolgens gaan we aan de slag! Onze native Spaanse vertalers hebben kennis van de afkortingen en termen en weten daardoor in alle correctheid de informatie door te vertalen naar het Spaans. U kunt bij vertaalbureau Urgent Vertalen altijd vertrouwen op onze betrouwbaarheid en kwaliteit. We werken niet voor niets met een 100% tevredenheidsgarantie! Bent u niet blij met de vertaling? Dan treedt onze ‘niet goed, geld terug’ regeling in werking. Natuurlijk doen we er alles aan om u tevreden te stellen.

Spoedvertaling zonder spoedtarief van beëdigde vertaler Spaans

Met spoed een beëdigde vertaler Spaans nodig voor uw tekst? Wij streven voor elke opdracht naar een snelle levering. Vaak kunnen we binnen 24 uur de vertaling al aan u opleveren. Voor een spoedvertaling rekenen we bovendien geen extra spoedtarief. We zien veel van onze concurrenten dit wel doen, maar wij streven altijd naar een hoogwaardige vertaling die snel bij u opgeleverd wordt. Wilt u er zeker van zijn dat u de spoedvertaling snel in huis heeft? Tegen betaling sturen we de vertaling met een spoedkoerier naar u toe. Heeft u een beëdigde Spaanse vertaling nodig? Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen!

kajetan sumila 1rwaxodoaso unsplash
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2