• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Technisch Engels vertalen

  Op zoek naar een vertaalbureau voor het technisch Engels vertalen van teksten? Urgent Vertalen heeft specialistische vertalers in dienst die technische teksten van en naar het Engels kunnen vertalen.

  Wij zijn bedreven in het vertalen van verschillende soorten officiële documenten. Bij ons werken enkel gediplomeerde vertalers met een achtergrond in een of meerdere specialismes uit de technische sector. Door deze achtergrondkennis kunnen zij de informatie uit uw tekst of document in alle juistheid doorzetten van en naar correct Engels. Leer ons hieronder beter kennen of vraag direct een offerte aan voor uw vertaling.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Technisch Engels vertalen van teksten

  Voor het vertalen van technische teksten is een specialisme vereist. Om kwalitatieve teksten naar de nieuwe taal door te zetten, moet de vertaler kennis hebben van de termen en afkortingen die in de tekst staan. Om de boodschap de juiste inhoud te geven en de correcte termen in het Engels te vinden, is het verstandig om uw technische tekst niet zomaar te laten vertalen door een reguliere vertaler. Laat waardevolle informatie niet verloren gaan. Als technische termen niet goed begrepen worden door de vertaler kan dat grote consequenties hebben voor bedrijven binnen deze sector. Kies in plaats daarvan voor een specialistische, technische vertaler van een vertaalbureau met een achtergrond in de techniek, die snapt waarover hij/zij schrijft. Precies die eisen stellen we aan de technisch Engelse vertalers in ons team, zodat we de kwaliteit in ons werk hoog kunnen houden. Ons team helpt dagelijks heel wat bedrijven uit de technische sector aan vertalingen in veel verschillende soorten talen, zo ook in het Engels.

  technisch engels vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een technische vertaling altijd tegen een scherp tarief

  Spoedvertaling van teksten zonder spoedtarief

  Met spoed op zoek naar iemand die een technische tekst vertalen kan van en naar het Engels? De vertalers van Urgent Vertalen staan voor u klaar! Wij leveren onze teksten altijd snel op. Voor een spoedlevering hoeft u bij ons dan ook geen extra kosten te betalen. In tegenstelling tot veel andere vertaalbureaus die voor spoedleveringen extra tarieven rekenen, doen wij dit niet voor het Engels vertalen van technische teksten. Een snelle oplevering van uw vertaling vinden wij namelijk een vanzelfsprekendheid. Direct na uw aanvraag zoeken wij de match met onze vertalers en zetten we uw opdracht bij hem/haar uit. Onze vertaler gaat dan meteen voor u aan de slag, waardoor we vaak de volgende werkdag de technische vertaling al op kunnen leveren. We rekenen alleen een extra tarief wanneer u ervan verzekerd wilt zijn dat u ook een fysieke kopie van de vertaling op tijd in handen heeft. Hiervoor kunnen we een speciale koeriersdienst inschakelen die de kopie met spoed bij u af komt leveren. Benieuwd wanneer we uw vertaling op kunnen leveren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan om de actuele levertijd voor uw opdracht te achterhalen!

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over het vertalen van technische teksten in het Engels

  Urgent Vertalen – Technisch Engels vertaalbureau

  De technische wereld is er één waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Techniek is continu in beweging, zo ook de bedrijven in deze branche. Goede communicatie is een essentieel onderdeel voor succes in eigen land en over de grens. Urgent Vertalen is een vertaalbureau waarvan een van de specialismes technische vertalen in Engels is. We hebben verschillende technische vertalers Engels in dienst die bedrijven helpen aan vertaalde teksten. Deze specialistische vertalers hebben naast een diploma van een taalopleiding op hbo-niveau of hoger, ook diepgaande kennis van één of meerdere technische specialismes. Daardoor zijn vertalingen van bijvoorbeeld instructies, contracten of specificaties hun niet vreemd en weten ze precies wat specifieke termen inhouden en hoe ze deze moeten vertalen van en naar het Engels. We helpen onze klanten vooral op vaste, maar ook op eenmalige basis aan hoogwaardige, foutloze technische teksten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons altijd hoog in het vaandel. Meer weten over onze werkwijze of direct een offerte aanvragen?

  Wat is een technisch Engelse vertaling?

  Onder de Engelse vertaling van een technisch document verstaan we het schrijven van een technische tekst of document van of naar het Engels. Teksten die wij uit deze branche vaak vertalen zijn onder andere instructies, handleidingen, maar ook nieuwsbrieven en contracten. Kenmerkend voor een technisch Engelse vertaling zijn de cruciale, speciale technische termen en afkortingen die in de tekst staan. De teksten zijn vaak heel praktisch van vorm en moeten duidelijk voor de toekomstige gebruiker zijn, zodat deze bijvoorbeeld een bepaald product in gebruik kan nemen. Fouten zijn niet alleen onprofessioneel, maar kunnen ook voor het gebruik van een product consequenties hebben. Technisch vertalen van en naar het Engels vereist goede kennis van de taal en achtergrond van de branche. Onze vertalers zijn daarom niet alleen native speakers, maar hebben ook de nodige ervaring in de technische wereld. Daarom zijn dit soort termen hun niet vreemd en weten ze deze juist in een handomdraai van en naar correct Engels te vertalen. Voor technisch Engels vertalen bent u bij ons aan het juiste adres!

  Uw vertaling met 100% tevredenheidsgarantie

  Doordat wij de vertaler nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw vertaling? Dan krijgt u gewoon uw geld terug!

  Wat voor soort technische teksten vertalen we van en naar het Engels?

  Onze vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van de meest uiteenlopende documenten en teksten uit de technische wereld van en naar deze taal. Doordat onze vertalers native Engels zijn en diepgaande kennis hebben van één of meerdere specialisaties uit de technische sector kunnen wij bijvoorbeeld onderstaande type documenten en teksten makkelijk en snel voor u vertalen. Contracten, Instructies, Handleidingen, Veiligheidsdocumentatie, Onderzoeksrapporten, Technische specificaties, Installatie-instructies, Productinstructies, Technische ondertiteling, Nieuwsbrieven. Wilt u een andere tekst laten vertalen door Urgent Vertalen? Bovenstaande opsomming is slechts een greep uit de teksten die wij vertalen voor onze klanten. Staat uw type tekst er niet bij? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of vraag meteen via onze site een offerte aan!

  Kwaliteit bij vertalen van Engelse technische teksten

  Kwaliteit is enorm belangrijk bij de vertaling van technische teksten om foute, onprofessionele interpretatie van een vertaling te voorkomen. Met de inzet van de professionele vertalers uit ons team bent u verzekerd van een goede vertaling waarbij de boodschap niet verloren gaat. Zij zien de kleinste details en weten technische termen naar alle juistheid van en naar het Engels te vertalen, zodat alle informatie goed wordt opgenomen in uw vertaalde instructie, handleiding of andere technische documentatie.

  Beëdigde vertalingen en legalisatie

  Wist u dat we niet alleen technisch Engels vertalen? We kunnen u ook helpen aan een beëdigde vertaling of gelegaliseerde vertaling van uw document. We hebben beëdigd Engelse vertalers in ons team die we kunnen inzetten voor het vertalen van officiële documenten. Voor sommige teksten is het essentieel om ze te laten vertalen door een beëdigd vertaler Engels. Dit kan een vereiste zijn voor teksten of documenten die officieel in gebruik moeten worden genomen in het land waarvoor ze bestemd zijn. Een beëdigd vertaler Engels is officieel erkend door de rechtbank om officiële documenten van en/of naar deze taal te vertalen. Daarnaast kunnen we u helpen aan gelegaliseerde vertalingen. Ons kantoor is in Den Haag centraal gelegen tussen belangrijke ministeries, ambassades en de rechtbank. Daardoor kunnen we snel schakelen en onze klanten deze service aanbieden, zonder in te leveren op onze snelle levertijden. Wilt u een beëdigde Engelse vertaling van een technische tekst? Neem contact met ons op om de mogelijkheden en geschatte levertijd door te spreken of vraag via onze site meteen een offerte aan!

  Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

  Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Albanees. Wij, als vertaalbureau Albanees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven. Met spoed op zoek naar iemand die een technische tekst vertalen kan van en naar het Engels? De vertalers van Urgent Vertalen staan voor u klaar! Wij leveren onze teksten altijd snel op. Voor een spoedlevering hoeft u bij ons dan ook geen extra kosten te betalen. In tegenstelling tot veel andere vertaalbureaus die voor spoedleveringen extra tarieven rekenen, doen wij dit niet voor het Engels vertalen van technische teksten. Een snelle oplevering van uw vertaling vinden wij namelijk een vanzelfsprekendheid. Direct na uw aanvraag zoeken wij de match met onze vertalers en zetten we uw opdracht bij hem/haar uit. Onze vertaler gaat dan meteen voor u aan de slag, waardoor we vaak de volgende werkdag de technische vertaling al op kunnen leveren. We rekenen alleen een extra tarief wanneer u ervan verzekerd wilt zijn dat u ook een fysieke kopie van de vertaling op tijd in handen heeft. Hiervoor kunnen we een speciale koeriersdienst inschakelen die de kopie met spoed bij u af komt leveren. Benieuwd wanneer we uw vertaling op kunnen leveren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan om de actuele levertijd voor uw opdracht te achterhalen!

  Wie schrijft uw vertaling?

  Wij hebben verschillende technisch Engelse vertalers in dienst die dagelijks werken aan technische vertalingen voor onze klanten. Om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen, zijn onze vertalers hbo-niveau of hoger gediplomeerd als vertaler én hebben zij een diepgaande achtergrond in een of meerdere technische vakgebieden. Denk aan machinebouw, elektrotechniek of technologie. Door deze ervaring is het vertalen van technische teksten hun niet vreemd en hebben ze oog voor detail. Ze weten hoe ze de boodschap foutloos en inclusief correcte termen en afkortingen kunnen vertalen van en naar het Engels. We stimuleren onze vertalers om hun kennis op peil te houden, zeker in zo’n snel transformerende wereld als de technische branche. Daarom volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet en doen onze vertalers jaarlijks meerdere cursussen om bovenop deze ontwikkelingen te zitten. Daardoor kunnen wij snel anticiperen op ontwikkelingen binnen de technische wereld.

  Hoe selecteren we als vertaalbureau een vertaler voor uw opdracht?

  Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen de opdrachtgever en de vertaler. We geloven dat met de juiste inhoudelijke connectie tussen de aard van het document en de achtergrond van de vertaler de beste vertalingen ontstaan. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en is een belangrijke drijfveer in alles wat we doen. Daarom zoeken wij zodra er een opdracht bij ons binnenkomt de beste vertaler die specialist is op dit vlak. Hij/zij kent de achtergrond van de tekst en weet termen en afkortingen foutloos te vertalen van en naar het Engels.

  Tarief voor technisch vertalen Engels

  Bent u benieuwd wat het kost om een technische tekst van/naar het Engels te vertalen? Ons tarief varieert per klant en wordt berekend aan de hand van verschillende factoren. Denk hierbij aan de lengte van de tekst en de aard van het document. Wij beoordelen elke aanvraag onafhankelijk en nemen in onze offerte de prijs op die het beste past bij de tijd die onze vertaler bezig zal zijn om een hoogwaardige technisch Engelse vertaling van uw document op te leveren. Daardoor betaalt u nooit meer dan nodig is. Wist u dat Urgent Vertalen gemiddeld maar liefst 36% goedkoper is dan andere vertaalbureaus? Wij leveren altijd kwalitatieve vertalingen, altijd tegen scherpe tarieven. Vertalen is bij ons altijd maatwerk en mensenwerk.

  Levertijd van de Engelse technische vertalingen

  Hoe snel wij een Engelse technische vertaling kunnen opleveren hangt natuurlijk af van diverse factoren. We vinden een snelle oplevering van een vertaling van de teksten vanzelfsprekend en dat zonder in te leveren op kwaliteit. Een korte tekst die vertaald of geredigeerd moet worden kan met spoed soms nog dezelfde dag of anders binnen 24 uur worden gerealiseerd. De planning is natuurlijk wel afhankelijk van de omvang van de opdracht, lay-out bewerking en lengte van de technische brondocumentatie. In de offerte die we u sturen vindt u alle informatie over de kosten en de verwachte levertijd van uw opdracht. Voor spoedvertalingen rekenen wij geen extra tarieven voor het leveren van de dienst zelf. Hierover leest u onderstaand meer.

  Hoe wordt de tekst opgeleverd?

  Wij leveren een vertaling aan op verschillende manieren, afhankelijk van de soort vertaling die u nodig heeft. Zo krijgt u, wanneer u heeft gekozen voor een beëdigde vertaling, een digitale versie in uw inbox en wordt een fysieke kopie van de tekst per post naar u toegestuurd. Om de kopie snel in handen te krijgen, kunt u eventueel gebruik maken van een speciale spoedkoeriersdienst, zodat u niet op de reguliere postdienst hoeft te wachten. Als u een tekst laat vertalen die u niet fysiek nodig hebt zoals, een website tekst of handleiding, dan ontvangt u de vertaling per email.

  Welke klanten gingen u voor?

  Wie lieten hun technische teksten eerder al vertalen in het Engels door het team van Urgent Vertalen? Wij mogen onze vertaaldiensten dagelijks inzetten voor verschillende innovatieve en toonaangevende technische Nederlandse bedrijven die zakendoen met Engelstalige landen of bedrijven die elders in de wereld gevestigd zijn en zaken willen doen met Nederland. Techniek is grenzeloos en daar zijn ook communicatiemiddelen in verschillende talen voor nodig. Wij helpen deze bedrijven aan krachtige, correcte vertalingen. We hebben een aantal terugkerende samenwerkingen waarbij we regelmatig teksten technisch vertalen van en naar het Engels.

  Hoe gaan wij te werk wanneer we een technische tekst vertalen van/naar het Engels?

  Een tekst technisch vertalen in Engels door een professional? U kunt makkelijk en snel uw opdracht bij ons uit handen geven door online een offerte aan te vragen. Hiervoor vragen wij u uw tekst te uploaden of een scan te maken van de documenten die u graag wilt laten vertalen en deze te uploaden op onze website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen; Een van onze projectmanagers kijkt dan met u mee en beantwoordt al uw vragen. We assisteren u graag tijdens uw aanvraag. Nadat we uw opdracht online of via de projectmanagers hebben ontvangen, kijken we naar de aard van het document en maken een offerte met de prijs en planning op maat. U krijgt rustig de tijd om de offerte door te nemen en de opdracht aan ons te bevestigen. Zodra uw bevestiging binnen is, gaan we aan de slag en zetten we de opdracht uit bij de technische vertaler die de beste connectie heeft met uw vakgebied en type document. Deze gaat meteen aan het werk om er van of naar het Engels een goede technische vertaling van te maken, inclusief de juiste termen en afkortingen. Vervolgens leveren we de tekst bij u op. Vaak vindt u de vertaling al de volgende dag in uw inbox. Wanneer u gekozen voor een beëdigde vertaling, dan ontvangt u ook de hardcopy per post. En wilt u zeker zijn van een snelle levering van het fysieke exemplaar van uw vertaling? Kies dan voor de optie ‘spoedverzending’ bij uw aanvraag. Dan kunt u er zeker van zijn dat u de tekst op tijd in huis heeft. Bent u er klaar voor uw vertaling uit handen te geven en bent u benieuwd naar de prijs voor de vertaling van uw technische tekst? Laten we direct aan de slag gaan! Vraag via onderstaande knop direct uw offerte aan.

  ISO-certificaten

  ISO-certificaten worden uitgereikt aan vertaalbureaus die voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van bedrijven binnen onze branche. Ons vertaalbureau is een van de eerste bureaus in Nederland dat in het bezit is van maar liefst drie certificaten die de betrouwbaarheid van ons werk weerspiegelen. De certificaten zijn een belangrijke standaard voor ons om onze klanten te verzekeren van onze professionaliteit en discretie. Het weerspiegelt waar we voor staan en dagelijks zo hard aan werken. Sommige klanten geven namelijk hele waardevolle informatie uit handen die absoluut niet uitgelekt kan en mag worden. Aan ons dus de taak om onze klanten het vertrouwen te schenken dat zij zonder zorgen hun teksten kunnen uitbesteden aan een professionele technisch vertaler Engels. Discretie staat naast kwaliteit leveren hoog in ons vaandel. We hebben al onze processen er dan ook zo op ingericht dat klanten in goed vertrouwen hun werk aan ons kunnen uitbesteden. Dagelijks monitoren, evalueren en optimaliseren we deze werkprocessen, zodat we de teugels strak kunnen houden en onze discrete werkwijze kunnen continueren.

  wat is een technisch engelse vertaling
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2