Website laten vertalen

Uw website laten vertalen voor een superscherp tarief? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen! Wilt u uw webwinkel of website laten vertalen, omdat u veel buitenlandse klanten heeft? Of wilt u graag uw website laten vertalen, omdat u met uw verhaal, product en/of dienst de grens over wilt? Elk woord is uniek en zorgt ervoor dat u goed vindbaar bent op het World Wide Web. Door uw webwinkel of website meertalig aan te bieden, kunnen er meer bezoekers kennismaken met uw werk. En daardoor is er een grote mogelijkheid dat uw (naams)bekendheid internationaal zal toenemen. Een website vertalen is snel geregeld bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Jeffrey Posthuma
 Jeffrey Posthuma

De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

Een professionele vertaaladviseur

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Presenteer uw bedrijf met een mooie vertaling van uw website

Velen opdrachtgevers van verschillende webshops en websites gingen u voor. Wij begrijpen daarom ook als geen ander, dat een website het visitekaartje is van uw bedrijf. Het is daarom ook van groot belang dat uw website foutloos, vloeiend en op de juiste toon, zoals uw brontekst bedoelt, moet worden vertaald. Wij houden daarom ook rekening met het selecteren van de juiste vertaler voor het type tekst, welke u bij ons aanlevert, voor uw website of webwinkel. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, met elk zijn of haar eigen vakjargon. Uw website vertalen wij gegarandeerd in perfecte kwaliteit, met daarbij onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Mensen die een website aan het maken zijn. website vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

een spoedvertaling van uw website zonder spoedtarief

Een spoedvertaling van uw website zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw website. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van website versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw website? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

Uw website vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

Vertaalbureau Urgent Vertalen kan uw website vertalen naar elke gewenste taal. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Wij leveren een vertaling van iedere applicatie en document.

Zorg dat uw website u geen juridische risico’s oplevert

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee. Indien u in het buitenland uw product en/of dienst wilt verkopen, dan bent u volgens de wet verplicht om uw algemene voorwaarden in de officiële taal van het desbetreffende land aan te bieden. Ook voor het vertalen van uw algemene voorwaarden kunt u terecht bij het vertaalbureau van Den Haag.

Maak uw vertaalde website goed vindbaar

Het is bij vertaalbureau Urgent Vertalen ook mogelijk om uw websiteteksten met de door u gewenste “keywoorden” te laten vertalen, waardoor u internationaal beter vindbaar bent bij de grotere zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing. Onze professionele native speaker vertalers houden hier dan ook, indien gewenst, graag rekening mee. Daarnaast adviseren wij u om ook eventuele teksten in afbeeldingen en “meta-omschrijvingen” te vertalen.

Uw website laten vertalen tegen een scherp tarief

Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Dagelijks verzorgen wij dan ook vertalingen van veel verschillende soorten websites naar alle tevredenheid, onder anderen voor webwinkels, bedrijvenpagina’s, vergelijkingswebsites en intranetsites; met daarbij onze belofte dat dit niet gaat ten kosten van kwaliteit en snelheid. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

uw website vertaling is mogelijk in alle talencombinaties
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2