Algemene voorwaarden vertalen

 Uw algemene voorwaarden vertalen is bij het vertaalbureau van Den Haag zo geregeld!

Bent u van plan om in het buitenland uw product en/of dienst te verkopen? Dan bent u volgens de wet verplicht uw algemene voorwaarden in de officiële taal van het desbetreffende land aan te bieden. Daardoor bent u gegarandeerd dat uw algemene voorwaarden ook in het buitenland rechtsgeldig zijn.  Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

De algemene voorwaarden laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Er komt veel kijken bij het vertalen van algemene voorwaarden. Zo bestaan de algemene voorwaarden veelal uit juridische terminologie. Al onze juridische vertalers zijn daarom ook volledig op de hoogte van de buitenlandse rechtssystemen, aangezien deze per land verschillen. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt dagelijks naar alle tevredenheid vertalingen van algemene voorwaarden. Grote bedrijven en kleine ondernemingen gingen u voor, waarbij wij in goed vertrouwen de algemene voorwaarden voor onder andere websites en mobiele apps mochten verzorgen.

algemene voorwaarden vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

algemene voorwaarden met spoed vertaald

Een spoedvertaling van uw algemene voorwaarden zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw algemene voorwaarden. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van algemene voorwaarden versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling, zelfs beedigde vertalingen. Heeft u met spoed een document vertaling nodig van uw algemene voorwaarden? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Laat nu uw algemene voorwaarden vertalen tegen een aantrekkelijk tarief.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles over het vertalen van algemene voorwaarden

Uw vertaling tegen een scherp tarief

Uw algemene voorwaarden vertalen tegen een scherp tarief? Dit kan bij hét Vertaalbureau van Den Haag, zonder enig verlies van kwaliteit en snelheid. Het kan voorkomen dat uw algemene voorwaarden vertaald dienen te worden, voordat uw product of dienst überhaupt op de markt is. Wij begrijpen dat u daarom voor een moeilijke beslissing staat, aangezien het om vertrouwelijke teksten gaat. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij bereid om eventueel een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Uw algemene voorwaarden vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Uw algemene voorwaarden vertalen kan naar elke gewenste taal bij het vertaalbureau van Den Haag. Bijvoorbeeld vanuit het Engels of Nederlands naar het SpaansItaliaansDuits of Frans. Ook talen buiten Europa zoals het JapansThaiChinees, Hindi en Vietnamees. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een correcte vertaling.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, om uw algemene voorwaarden te laten vertalen? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw advertentie (alle formats zijn welkom) met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal de advertentie vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2