• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Paspoort vertalen

  Uw paspoort laten Vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen voor 100% tevredenheidsgarantie.

  Wanneer u uw identiteit dient te verifiëren bij buitenlandse autoriteiten, is het vereist dat u een beëdigd vertaalde kopie van uw paspoort aanlevert. Zonder deze vertaling kan het zomaar zijn dat uw reis niet volgens plan verloopt. Voorkom problemen en zorg vandaag nog voor een perfecte paspoort vertaling. De vertalingen van Urgent Vertalen worden uitgevoerd door gediplomeerde native speaker vertalers. Hierdoor bent u ten alle tijden gegarandeerd van een perfecte vertaling en voorkomt u problemen wanneer u uw vertaling in gebruik neemt.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev

  Vertaalbureau met de hoogst haalbare kwaliteitsgarantie voor vertaalwerk in Nederland

  Als een van de weinig vertaalbureaus bezitten we zowel ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd Uniek is dus onze kwaliteitsgarantie.

  kiwa iso 9001 logo nl
  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Uw paspoort vertaling tegen een scherp tarief

  Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Dagelijks verzorgen wij vertalingen voor veel verschillende branches naar alle tevredenheid; onder anderen voor de Rijksoverheid, detailhandel, horeca en voor de natuur- en milieubranche. U krijgt onze belofte dat dit niet ten koste van de kwaliteit en snelheid gaat. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven.

  paspoort vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  uw paspoort vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

  Een spoedvertaling van uw paspoort zonder spoedtarief

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw paspoort? Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om uw vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Heeft u dus met spoed een vertaling nodig van uw paspoort? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles over paspoort vertalingen

  Uw paspoort vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

  Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw document naar elke gewenste taal laten vertalen. Paspoorten vertalen wij dagelijks van en naar onder anderen het NederlandsEngelsSpaansItaliaansFrans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw paspoort te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het JapansArabisch en Indonesisch. Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw presentatie. Laat vandaag nog uw vertaling regelen door het vertaalbureau van Den Haag.

  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van de desbetreffende presentatie. Naast een paspoort te laten vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

  Wat het doel van uw reis ook is, met een correcte vertaling ontloop je problemen

  Bent u van plan om te wonen, werken of studeren in het buitenland, gaat u er trouwen of juist bankzaken doen? Voor al deze activiteiten is het in veel gevallen benodigd een vertaling van uw paspoort te verzorgen. Uw paspoortvertaling dient beëdigd te zijn en in sommige gevallen gelegaliseerd. Door deze beëdiging en legalisatie, is het voor de buitenlandse partij duidelijk dat het een rechtsgeldig document betreft.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw paspoort?

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  een spoedvertaling van uw paspoort zonder spoedtarief
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2