• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd vertaler Engels

  In 2023 vertaalden onze beëdigde vertalers voor uiteenlopende bedrijven en organisaties vele teksten van en naar het Engels.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Annemarie Boers
  Annemarie Boers

  In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler Engels

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

  *We zitten om de hoek bij de ambassade

  Extra snel

  Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

  Geen extra kosten

  Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

  Meer zekerheid

  Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

  Zelf geen tijd kwijt

  Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

  Beëdigd vertaler Engels: uw betrouwbare partner in vertaaldiensten

  Een beëdigd vertaler Engels is een professional die is opgeleid om juridische, officiële en andere belangrijke documenten van het Engels naar het Nederlands en/of vice versa te vertalen. Na het succesvol afronden van hun opleiding, leggen deze vertalers een eed af voor de rechtbank en worden ze officieel beëdigd. Dit betekent dat hun vertalingen wettelijk erkend zijn en internationaal als officiële documenten gebruikt kunnen worden. Maak kennis met de expertise van ons vertaalbureau!

  vlag engeland beëdigd vertaler engels uw betrouwbare partner in vertaaldiensten

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Beëdigd vertaalbureau Engels: uw sleutel tot succesvolle communicatie

  Juridische nauwkeurigheid: in de rechtszaal, bij immigratieprocedures of bij zakelijke overeenkomsten kunnen vertaalfouten ernstige gevolgen hebben. Een beëdigd vertaler garandeert dat de vertaling trouw is aan het origineel en dat de gebruikte juridische terminologie correct is vertaald.

  – Vertrouwelijkheid: bij het vertalen van persoonlijke of gevoelige informatie is discretie van groot belang. Beëdigde vertalers hebben een ethische en wettelijke verplichting om de vertrouwelijkheid van de documenten die zij vertalen te waarborgen.

  – Internationale erkenning: documenten die zijn vertaald door een beëdigd vertaler worden vaak internationaal erkend, wat essentieel is bij grensoverschrijdende juridische of zakelijke transacties.

  In een tijdperk waarin grenzen steeds meer vervagen, neemt de behoefte aan hooggekwalificeerde beëdigd vertalers Engels toe. Deze professionals slaan de brug tussen culturen, talen en juridische systemen en zijn van onschatbare waarde in diverse sectoren, zoals het bedrijfsleven, de juridische wereld en het onderwijs. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van de beëdigd vertaler Engels en belichten we het belang van, de opleiding en de kansen in dit vakgebied.

  Of u nu een particulier, een bedrijf of een overheidsinstantie bent, als u zeker wilt zijn van de kwaliteit en nauwkeurigheid van uw vertaalde documenten is het inschakelen van een beëdigd vertaler Engels de beste keuze.

  Het belang van een beëdigd vertaler kan niet genoeg worden benadrukt. Of het nu gaat om het vertalen van officiële documenten voor overheidsinstanties of het faciliteren van communicatie tussen internationale bedrijven, een beëdigd vertaler Engels waarborgt dat de vertaling niet alleen accuraat, maar ook rechtsgeldig en authentiek is.

  – Juridische Processen: in juridische processen worden vaak documenten in verschillende talen gebruikt. Het is cruciaal dat deze documenten accuraat worden vertaald om miscommunicatie en mogelijke gerechtelijke dwalingen te voorkomen.

  – Zakelijke Communicatie: in de internationale zakenwereld zijn vertalingen nodig van contracten, overeenkomsten en andere zakelijke documenten. Een beëdigd vertaler Engels zorgt voor een soepele communicatie en helpt geschillen te voorkomen.

  – Onderwijs en Academische Wereld: beëdigde vertalers spelen ook een belangrijke rol in het onderwijs, waarvoor zij academische documenten, diploma’s en certificaten vertalen wat helpt bij de internationale erkenning van kwalificaties.

  In de dynamische wereld van vandaag, vormt de keuze voor een beëdigd vertaler Engels een cruciale stap in het globaliseringsproces. Of u nu een onderneming leidt die zich op internationale markten begeeft, of dat u een particulier bent die streeft naar academische excellentie in het buitenland, een beëdigd vertaler Engels is een betrouwbare partner als het gaat om het waarborgen van soepele en efficiënte communicatie. Hier verkennen we de vele voordelen wanneer u kiest voor deze expert in taaltransformaties.

  Gecertificeerde kwaliteit en nauwkeurigheid

  Wanneer u kiest voor een beëdigd vertaler Engels, kiest u voor garantie van kwaliteit en nauwkeurigheid. Deze experts zijn niet alleen bedreven in het vakkundig navigeren door complex jargon, maar hebben ook een scherp oog voor de subtiele culturele nuances die een diepgaand begrip van de context vereisen. Hun expertise stelt beëdigd vertalers Engels in staat om documenten te transformeren zónder de essentie van de oorspronkelijke inhoud te verliezen, waardoor u altijd zeker bent van vertalingen die de authenticiteit van het origineel behouden.

  Juridische geldigheid en authentieke documentatie

  In de wereld van officiële procedures en transacties speelt de beëdigd vertaler Engels een centrale rol. Deze vertalers zijn niet alleen in staat om een hoog precisie-niveau in hun vertalingen te behouden, maar kunnen ook de wettelijke erkenning van deze vertalingen waarborgen. Dit aspect is cruciaal, aangezien het zorgt voor een vlotte navigatie door juridische processen, waarbij de rechtsgeldigheid en authenticiteit van documenten van primair belang zijn.

  Een standaard van professionaliteit en vertrouwelijkheid

  Het inschakelen van een beëdigd vertaler Engels betekent dat u kiest voor een dienst die gebonden is aan een hoog niveau van professionaliteit en ethiek. Deze vertalers waarborgen de vertrouwelijkheid van uw documenten, een aspect dat van onschatbare waarde is in een tijd waarin de bescherming van gevoelige informatie centraal staat. De professionele aanpak van een beëdigd vertaler Engels garandeert niet alleen de veiligheid van uw documenten, maar zorgt ook voor een dienst die gericht is op het bereiken van de hoogste mate van klanttevredenheid.

  Facilitering van internationale groei en samenwerking

  In een tijdperk waarin grenzen vervagen en internationale samenwerking toeneemt, overbrugt de beëdigd vertaler Engels die culturele en taalkundige kloven. Of het nu gaat om zakelijke transacties of academische uitwisselingen, de expertise van beëdigd vertalers Engels faciliteert een naadloze communicatie die cruciaal is voor het bevorderen van internationale betrekkingen en samenwerkingen. Het kiezen voor een beëdigd vertaler Engels kan daarom worden gezien als een strategische stap in het bevorderen van grensoverschrijdende communicatie en groei.

  In een wereld die steeds meer verbonden en globaliserend is, vormt de beëdigd vertaler Engels een cruciale schakel in de keten van internationale communicatie en samenwerking. Of het nu gaat om het faciliteren van zakelijke transacties, het helpen bij juridische processen, of het bijdragen aan academische inspanningen, de officiële vertalers van ons vertaalbureau Engels zijn onmisbaar.

  beëdigd vertaalbureau engels