Zakelijke professionele vertaling

Een professionele, zakelijk vertaling van Urgent Vertalen. Uw zakelijke document vaak al binnen 24 uur vertaald. Wanneer u specificieke vertalingen nodig heeft voor de bedrijfsvoering van uw onderneming, is vertaalbureau Urgent Vertalen de juiste partner voor u. U wilt natuurlijk niet te lang wachten op de benodigde teksten voor bijvoorbeeld een projectvoorstel voor een klant, uw website of het contract van een nieuwe veelbelovende werknemer. Snelheid is hier dan dikwijls essentieel voor een succesvol verloop van zaken. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een fulltime-service vertaalbureau en bewijst u graag zijn flexibiliteit.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Beëdigde en reguliere professionele vertalingen, van en naar elke gewenste taal

Het vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag kan in iedere gangbare taal, zowel een beëdigde vertaling of onbeëdigde vertaling voor u verzorgen. Is uw bedrijf werkzaam binnen een zeer specifiek technisch, juridisch of medisch vakgebied, met bijbehorend specifiek jargon, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in vele verschillende vakgebieden en zien het als een uitdaging om ook de lastigste teksten, zowel beëdigd als onbeëdigd, naar volle tevredenheid te vertalen.

zakelijke vertaling

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

beedigde en reguliere professionele vertalingen van en naar elke gewenste taal

Perfecte vertaling tegen een eerlijke prijs

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werkt het vertaalbureau van Den Haag met een team van professionele native speaker-vertalers, die in het bezit zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal Hbo-niveau. Daarnaast is het van groot belang dat al onze vertalers zich blijven bijscholen en verdiepen in de desbetreffende taal. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert zeer scherpe tarieven. Uit recent onderzoek blijkt dat onze tarieven gemiddeld 36,8% lager liggen in vergelijking met andere vertaalbureaus.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie