• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd Vertaler Italiaans

  In 2023 vertaalden onze beëdigde vertalers voor veel verschillende bedrijven en organisaties teksten en documenten van en naar het Italiaans.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev
  Annemarie Boers
  Annemarie Boers

  In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler Italiaans

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen, hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

  *We zitten om de hoek bij de ambassade

  Extra snel

  Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

  Geen extra kosten

  Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

  Meer zekerheid

  Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

  Zelf geen tijd kwijt

  Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

  Belang van een beëdigd vertaler Italiaans

  Een beëdigd vertaler Italiaans is een professional die bevoegd is om officiële documenten te vertalen van of naar het Italiaans. Deze vertalers hebben een speciale beëdiging afgelegd zodat hun vertalingen internationaal wettelijk erkend worden. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen zoals juridisch, medisch, technisch en meer, en zijn vaak een onmisbaar onderdeel van internationale transacties en communicatie.

  Colosseum - belang van een beëdigd vertaler Italiaans

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Beëdigd vertaler Italiaans: uw sleutel tot succes

  In de wereld van vandaag, waarin grenzen steeds meer vervagen, speelt communicatie een cruciale rol. Het overbruggen van taalbarrières is een belangrijke stap in het bevorderen van internationale samenwerking en begrip. Een beëdigd vertaler Italiaans kan hierin een essentiële rol spelen door een brug te slaan tussen culturen en zo naadloze communicatie te faciliteren en aan duurzame relaties te bouwen. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van de beëdigd vertaler Italiaans en ontdekken we hoe deze gespecialiseerde vertaler bijdraagt aan het bouwen van een wereld zonder taalgrenzen.

  Beëdigd vertaler worden is geen kleine prestatie. Het vereist een grondige opleiding en diepgaand begrip van zowel de brontaal als de doeltaal. In Nederland moeten aspirant-vertalers een bacheloropleiding in vertalen of een vergelijkbare opleiding afgerond hebben, gevolgd door een masteropleiding in vertalen. Na het voltooien van hun opleidingen moeten ze een eed afleggen voor de rechtbank om als beëdigd vertaler te worden erkend.

  De diensten van een beëdigd vertaler Italiaans

  Ons vertaalbureau biedt een scala aan diensten die verder gaan dan alleen het vertalen van woorden. Onderstaand vindt u enkele van de diensten die de beëdigd vertaler Italiaans aanbiedt.

  Juridische vertalingen

  Juridische documenten vragen een hoge mate van nauwkeurigheid en expertise. Eén kleine fout kan al leiden tot misverstanden of juridische problemen. Beëdigde vertalers zijn getraind om met deze druk om te gaan en leveren nauwkeurige vertalingen die voldoen aan de juridische normen.

  Notariële akten

  Notariële akten, zoals huwelijksakten, geboorteakten en testamenten, moeten vaak worden vertaald door een beëdigd vertaler om wettelijk erkend te worden. Deze vertalers zorgen ervoor dat de vertalingen nauwkeurig en conform de originele documenten zijn.

  Zakelijke communicatie

  Bedrijven die internationaal opereren hebben vaak behoefte aan vertalers ter ondersteuning van hun communicatie met klanten, partners en medewerkers in andere landen. Beëdigd vertalers kunnen helpen bij het vertalen van zakelijke documenten, contracten en marketingmateriaal om een soepele internationale communicatie mogelijk te maken.

  Culturele sensitiviteit

  Een beëdigd vertaler Italiaans begrijpt niet alleen de taal, maar ook de cultuur van Italië. Ze zijn getraind om subtiele culturele nuances in hun vertalingen op te nemen, wat helpt bij het creëren van betere communicatie en begrip tussen partijen.

  Deskundig advies

  Beëdigd vertalers kunnen ook advies geven over de beste manier om informatie te presenteren in de doeltaal. Ze kunnen suggesties doen met betrekking tot terminologie en stijl die het meest geschikt zijn voor de beoogde doelgroep.

  Vertrouwelijkheid

  Bij het vertalen van gevoelige documenten, zoals juridische of medische documenten, is vertrouwelijkheid van het grootste belang. Beëdigde vertalers zijn gebonden aan een strikte ethische code die de vertrouwelijkheid van de klant waarborgt.

  Het inschakelen van een beëdigd vertaler Italiaans is een cruciale stap binnen vele internationale procedures. Maar hoe ziet dit proces er nu eigenlijk uit? Onderstaand nemen we u mee door de globale stappen van het vertaalproces, van de selectie van een vertaler tot de uiteindelijke oplevering van de vertaalde documentatie.

  Stap 1: het vinden van de juiste beëdigd vertaler Italiaans

  Het vinden van de juiste beëdigd vertaler Italiaans voor uw vertalingen is de eerste en wellicht belangrijkste stap in het proces. Het is belangrijk om een vertaler te kiezen die niet alleen de benodigde certificeringen en opleidingen, maar ook ervaring binnen uw specifieke vakgebied heeft.

  Tips voor het kiezen van de juiste beëdigd vertaler Italiaans:

  Vraag om referenties en portfolio’s;

  Controleer de opleidingen en certificeringen van de vertaler;

  Bespreek uw specifieke behoeften en verwachtingen met potentiële vertalers.

  Stap 2: documentbeoordeling en offerte

  Na het selecteren van een vertaler is de volgende stap de beoordeling van uw document(en) en het ontvangen van een offerte. De vertaler zal de complexiteit en de lengte van uw document(en) bekijken om een nauwkeurige schatting te geven van de kosten en de benodigde tijd voor de vertaling.

  Stap 3: vertaalproces

  Wanneer u de offerte heeft geaccepteerd begint het eigenlijke vertaalproces. Dit proces bestaat uit verschillende stappen, namelijk:

  Voorbereiding: de vertaler doet het noodzakelijke (voor)onderzoek en creëert indien nodig een woordenlijst ter waarborging van de consistentie.

  Vertaling: de vertaler begint met het vertalen van de documentatie, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan de nauwkeurigheid en de culturele nuances van de doeltaal.

  Revisie: na het voltooien van de vertaling, loopt de vertaler de vertaling nog een keer goed door om zeker te zijn van de kwaliteit en juistheid.

  Proofreading: een andere professional kan desgewenst worden ingeschakeld voor een laatste controle ter waarborging van de kwaliteit van de vertaling.

  Stap 4: levering en feedback

  Na voltooiing ontvangt de klant de vertaling. Het is over en weer belangrijk om open te staan voor feedback en eventuele aanpassingen of correcties te bespreken.

  Stap 5: nazorg

  Een goede vertaler zal ook nazorg bieden, waarbij eventuele vragen of zorgen van de klant worden opgepakt en verdere aanpassingen worden gemaakt indien nodig.

  In de hedendaagse geglobaliseerde wereld speelt taal een cruciale rol in het faciliteren van communicatie en transacties over grenzen heen. Een beëdigd vertaler Italiaans is een onmisbare schakel in dit proces, omdat hij/zij nauwkeurige en authentieke vertalingen levert die voldoen aan de wettelijke normen.

  Bij het kiezen van een beëdigd vertaler Italiaans is het belangrijk om rekening te houden met hun ervaring, expertise en reputatie in de branche. Door de juiste keuze te maken, kunt u zeker zijn van soepele en succesvolle communicatie met uw Italiaanse partners.

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele beëdigd vertaler Italiaans, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen met al uw vertaalbehoeften.

  toren van pisa beedigd vertaler italiaans