Chinees vertalen 

Een vertaling Nederlands – Chinees nodig? Van het Nederlands naar het Chinees (Mandarijn) vertalen of andersom.

Heeft u een vertaling van of naar het Chinees nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Als Chinees vertaalbureau vertalen wij dagelijks nauwkeurig en accuraat officiële en onofficiële documenten naar het Chinees. Dankzij onze vakkundige, gediplomeerde vertalers kunnen we onze klanten snel voorzien van hoogwaardige Chinese vertalingen tegen een scherp tarief. Leer ons hieronder verder kennen of neem direct contact met ons op om uw opdracht te bespreken!

Lees meer
home 1

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1

Vertaalbureau met de hoogst haalbare kwaliteitsgarantie voor vertaalwerk in Nederland

Als een van de weinig vertaalbureaus bezitten we zowel ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd Uniek is dus onze kwaliteitsgarantie.

kiwa iso 9001 logo nl
kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Chinees voor uw officiële documenten

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Chinees vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend vertaalbureau Chinees. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Chinees. Wij kunnen u zowel een Chinese beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Chinees.

chinees vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Beedigingen en legalisaties

Supersnel en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

legalisatie van uw chinese vertaling

Legalisatie van uw Chinese vertaling

Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2000+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,5/10

Meer informatie

Waarom kiezen voor Chinees vertaalbureau Urgent Vertalen?

Chinees vertaalbureau in Den Haag

Urgent Vertalen is het vertaalbureau in Den Haag voor Chinese vertalingen. Wij werken dagelijks aan hoogwaardige vertalingen van diverse soorten officiële en officiële documenten en kunnen ook beëdigde Chinese vertalingen voor u verzorgen. Doordat ons kantoor in Den Haag gelegen is tussen belangrijke consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) kunnen we officiële documenten snel vertalen én laten legaliseren. De overheid, vele grote en mkb-bedrijven en particulieren vertrouwen ons o.a. hun financiële, juridische en medische documenten toe voor een accurate vertaling met oog voor een nauwkeurige informatieoverdracht. Opdrachtgevers schakelen ons in voor snelle, goede Chinese vertalingen van uiteenlopende documenten. Urgent Vertalen is een Chinees vertaalbureau dat hoogwaardige vertalingen aflevert binnen een snelle levertijd en tegen een scherpe prijs. Kwaliteit staat bovendien hoog in ons vaandel. We denken mee met onze klant, leveren accurate Chinese vertalingen af waarin geen informatie verloren gaat en hebben grondige kennis van de achtergrond van de documenten die wij vertalen. Daardoor worden terminologieën, afkortingen en andere belangrijke elementen accuraat omgezet in onder andere juridische, financiële en medische documenten. 

Uw document laten vertalen van of naar het Chinees

Het vertalen van of naar het Chinees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Chinees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Chinese vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Chinees

De naam zegt het al: Chinees vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Chinese vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Chinese vertalers dat voor u klaarstaat. Doordat ons team van beëdigde vertalers Chinees zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Chinese vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Chinees met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Chinees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Chinese vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Chinese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Native-speaker vertalers

Een vertaling vanuit het Nederlands naar het Chinees wordt altijd gemaakt door een vertaler met Chinees als moedertaal. Tevens zijn al onze vertalers in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op HBO-niveau of hoger.

Voor elk vakjargon, een Chinese vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar het type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er altijd een native speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Chinees met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Chinees naar Nederlands.

Gespecialiseerde Chinese vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Chinees onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Chinese native speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Chinees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Chinees en Engels naar het Chinees, komen veelvuldig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Chinees.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Chinees. Wij, als vertaalbureau Chinees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

waarom kiezen voor chinees vertaalbureau urgent vertalen
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2