• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Ests

  Ests vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt goede, foutloze Ests vertalingen van uw documenten. Wij vertalen jaarlijks vele documenten naar en vanuit het Ests voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev

  De uniekheid van de Estse Taal

  De Estse taal, gesproken door ongeveer 1,3 miljoen mensen in Estland, is een van de Finoegrische talen, nauw verwant aan het Fins. Deze taalgroep onderscheidt zich sterk van de meeste andere Europese talen. Het Ests heeft veertien naamvallen, een rijke vocabulaire en een melodische intonatie, waardoor het zowel mooi als complex is.

  ests vertaalbureau
  ests vertaalbureau

  De noodzaak van een professioneel Ests Vertaalbureau

  Elke taal heeft zijn eigen nuances, idiomen en culturele context. Dit geldt met name voor het Ests, met zijn unieke grammaticale structuren en rijke geschiedenis. Een letterlijke vertaling volstaat vaak niet; het gaat om het overbrengen van de juiste betekenis, toon en intentie. Een professioneel vertaalbureau, zoals het Ests Vertaalbureau, heeft moedertaalsprekers en experts die getraind zijn om deze nuances te herkennen en correct te interpreteren.

  Zakendoen in Estland

  Estland staat bekend als een digitaal vooruitstrevend land. Met zijn e-residency programma en een sterk ontwikkelde IT-sector trekt het internationale bedrijven en investeerders aan. Echter, ondanks de hoge mate van Engelse vaardigheden in de zakenwereld, is het hebben van nauwkeurige Estse vertalingen essentieel voor het opbouwen van vertrouwen en het navigeren in de lokale markt.

  Diensten van het Ests Vertaalbureau

  Documentvertalingen: Van zakelijke rapporten tot academische artikelen, we zorgen voor nauwkeurigheid en culturele relevantie.

  Websitevertalingen: laat uw online aanwezigheid resoneren met de Estse markt.

  Technische vertalingen: handleidingen, technische specificaties en meer.

  Juridische vertalingen: begrijp en word begrepen binnen het Estse rechtssysteem.

  Medische vertalingen: nauwkeurigheid is van levensbelang in de medische wereld.

  Zakelijke vertalingen: sluit deals en bouw relaties op met de juiste terminologie.

  Vertrouwen en vertrouwelijkheid

  Uw documenten bevatten vaak gevoelige informatie. We respecteren dat en garanderen de hoogste mate van vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid in elke stap van het vertaalproces.

  De Estse Taal: een unieke melodie in Europa

  Het Ests, gesproken door ongeveer 1,3 miljoen mensen in Estland, behoort tot de Finoegrische taalfamilie, nauw verwant aan het Fins. Deze taal heeft een rijke geschiedenis, veertien naamvallen en een melodische klank, waardoor het zowel betoverend als uitdagend is.

  In de wereld van vertalingen is de term ‘native’ (of moedertaalspreker) van groot belang. Maar waarom?

  Cultuur & context: een native Estse vertaler begrijpt niet alleen de taal, maar ook de culturele nuances en context, wat essentieel is voor een authentieke vertaling.

  Idiomen & uitdrukkingen: sommige zinnen of woorden hebben geen directe vertaling. Een moedertaalspreker kan de intentie achter een zin vangen en deze effectief overbrengen in de doeltaal.

  Natuurlijke klank: vertalingen door moedertaalsprekers klinken vloeiender en natuurlijker, wat de leesbaarheid en acceptatie door het publiek ten goede komt.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Ests vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Estse vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Een Ests vertaalbureau biedt professionele vertaaldiensten van en naar het Ests. Dit omvat documentvertaling, websitevertaling en andere gespecialiseerde vertaaldiensten voor verschillende sectoren.

  Professionele vertalingen garanderen nauwkeurigheid, culturele gevoeligheid en aandacht voor context, iets wat automatische vertalers vaak missen. Dit is cruciaal voor zakelijke documenten, juridische contracten en marketingmateriaal.

  Ons bureau werkt met native speakers die deskundig zijn in hun vakgebied. We volgen een strikt kwaliteitscontroleproces dat onder meer proeflezen en redigeren omvat om nauwkeurigheid te garanderen.

  Ja, wij bieden spoedvertalingen aan voor klanten die snelle doorlooptijden nodig hebben. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken.

  Wij hechten grote waarde aan de vertrouwelijkheid en veiligheid van de documenten van onze klanten. Onze vertalers zijn gebonden aan geheimhoudingsplicht en we gebruiken veilige methoden voor gegevensoverdracht.

  Documenten kunnen worden aangeleverd via e-mail, cloudopslag of fysieke levering, afhankelijk van de voorkeur en de eisen van de klant.

  Ja, naast vertaling bieden we ook lokalisatiediensten om ervoor te zorgen dat uw content cultureel relevant en passend is voor het Estse publiek.

  Prijzen Estse vertalingen

  Als je geïnteresseerd bent in de kosten van een Estse vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor je klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van onze tarieven per woord voor Estse vertalingen, zodat je een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd