• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Advertentie vertalen

  Uw advertentie vertalen is bij hét vertaalbureau van Den Haag snel geregeld.

  Advertenties vind je overal ter wereld. Het doel is dan ook om een lezer te verleiden. Dit gebeurt door op de juiste wijze commerciële producten en/of diensten te promoten. Vaak is de concurrentie moordend. Wij begrijpen als geen ander dat uw advertentie, op de manier waarop u dit wenst, op de juiste manier vertaald dient te worden zodat de informatie bij een lezer binnenkomt.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een advertentie vertaling bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Vooral bij een advertentie kan het voorkomen dat u slechts één zin wilt laten vertalen, maar het kan natuurlijk ook om een gehele tekst uit een advertentie gaan. Bij vertaalbureau Urgent Vertalen bent u voor alle soorten en maten advertenties welkom. Een advertentie vertalen vereist kennis in elk vakjargon. Het is dan ook van groot belang dat de teksten in de advertentie matchen met de juiste vertaler. Bij het begrip “vakjargon” kunt u onder anderen denken aan medische, juridische en commerciële thema’s. Het vertaalbureau van Den Haag beschikt over een groot netwerk aan vertalers, welke over ruime ervaring beschikken in zijn of haar eigen vakjargon.

  advertentie vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  vertaling verschillende advertentietypes

  Een spoedvertaling van uw advertentie zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw advertentie. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van een advertentie versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Heeft u dus met spoed een vertaling nodig van uw advertentie? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over vertalingen van advertenties

  Uw advertentie vertalen tegen een scherp tarief

  Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Dagelijks verzorgen wij dan ook vertalingen voor veel verschillende branches naar alle tevredenheid; onder anderen voor de Rijksoverheid, detailhandel, horeca en voor de natuur- en milieubranche. U krijgt onze belofte dat dit niet ten koste van de kwaliteit en snelheid gaat. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om zelf de kosten te berekenen via onze webpagina: “Tarieven“.

  Uw advertentie vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw advertentie naar elke gewenste taal laten vertalen. Wij vertalen dagelijks van en naar onder anderen het NederlandsEngelsSpaansItaliaansFrans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw advertentie te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het JapansArabisch en Indonesisch. Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw advertentie. Wij leveren uw vertaalde advertentie per mail aan als Word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kunt toevoegen. Laat vandaag nog uw advertentie vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Nadat u uw advertentie heeft laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u deze per mail, als Word-document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken in de lay-out van de desbetreffende advertentie. Naast advertenties vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor andere document vertalingen, bijvoorbeeld een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een ander type tekst of document wilt laten vertalen, of beedigd laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. Onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, om uw advertentie te laten vertalen? Klik dan op het onderstaande offertebutton of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw advertentie (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal de advertentie vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Altijd een (beëdigde) juridische vertaling tegen een scherp tarief

  Rapidly implement a modern Magento 2 e-commerce solutions that is more relaiable and faster than standard e-commerce development.