• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Brief vertalen

  Een brief vertalen is ons dagelijks werk. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt vertalingen van onder anderen zakelijke brieven, persoonlijke brieven en zelfs liefdesbrieven. 

  Uiteenlopende onderwerpen, waarin vaak persoonlijke en vertrouwelijke details staan beschreven. Daarom is het van essentieel belang dat er vertrouwelijk met de stukken wordt omgegaan. Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Uw brieven laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Een brief behoort goed te worden vertaald. Niet alleen dient er in de vertaling letterlijk te staan wat er in het brondocument wordt vermeld. De doelgroep, stijl en tevens goedlopende zinnen, behoren ook tot de voorwaarden van een vertaling. Onze vertalers, zijn native speakers van de doeltaal en hebben een grote passie voor taal. Mede hierdoor en hun jarenlange (werk)ervaring, bent u verzekerd van een kwaliteitsvertaling. Uw brief vertalen is bij het vertaalbureau van Den Haag snel geregeld, tegen een scherp tarief.

  brief vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw brief zonder spoedtarief

  Een spoedvertaling van uw brief zonder “spoedtarief”

  Zowel urgent als in het verschiet, vertalen wij verschillende formaten brieven als ook met verschillende soorten jargon. Uit onderzoek blijkt dat veel vertaalbureaus een spoedtarief hanteren om een vertaling van onder anderen een brief, versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen rekent geen spoedtarief. U kunt altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Heeft u een spoedvertaling nodig van uw brief? Wacht geen minuut langer! Neem zo snel mogelijk contact met ons op of stuur direct een mail naar info@urgentvertalen.nl

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over het vertalen van brieven

  Uw vertaling tegen een scherp tarief

  Ons doel is om snel een kwalitatief goede document vertaling van uw brief af te leveren. Wij werken ook tegen een zeer scherp tarief. Elke vertaler is vertrouwd met zijn of haar eigen juridisch-, agrarisch-, financiële- of medisch vakjargon. Mede hierdoor kunnen wij u een goede kwaliteit vertaling garanderen. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw brief. Elke soort brief is welkom bij het vertaalbureau van Den Haag. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld vertalingen voor verschillende bedrijven van mails of brieven, naar diverse talen. Mede hierdoor hebben zij de mogelijkheid om professioneel te kunnen communiceren met hun klanten.

  Uw brieven vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt niet alleen vertalingen naar de standaardtalen zoals het NederlandsEngelsDuitsFrans en Spaans. Ook zijn onder anderen de ChinesePoolse en Arabische talen erg populair. Een brief vertalen is in alle talencombinaties mogelijk. Uiteraard beheersen onze native speaker vertalers de brontaal perfect en weet men in welke stijl de vertaling moet overbrengen, in de gewenste doeltaal. Wij bieden u native speaker vertalers met jarenlange vertaal- en werkervaring tegen scherpe tarieven. Daarbij zijn de vertalers in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, om uw brief te laten vertalen? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw brief (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal de brief vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2