Brochure vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Uw brochure is vaak de beste methode om uw bedrijf offline mooi te kunnen presenteren. Een brochure met een goede lay-out, mooie afbeeldingen en pakkende teksten, is een keurige bedrijfspresentatie. U wenst uw potentiële klanten, bijvoorbeeld op een beurs, aan u te binden. In uw branche zijn, zeer waarschijnlijk, veel potentiële klanten van buitenlandse komaf, die de Nederlandse taal niet machtig zijn en uw brochure niet kunnen lezen. Een gemiste kans.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Maak indruk op uw potentiële klanten

Onderscheid u van uw concurrenten: informeer uw potentiële klant in zijn/haar eigen moedertaal. U hoeft de taal niet zelf te beheersen om uw klanten correct van de nodige informatie te voorzien. Om een goede eerste indruk te maken, dient u allereerst uw brochure te hebben vertaald. Wenst uw potentiële klant een offerte van u te ontvangen? Zorg er dan ook voor dat de offerte in de taal van uw klant wordt aangeboden.

Uw brochure vertalen tegen een scherp tarief

Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Dagelijks verzorgen wij vertalingen voor veel verschillende branches naar alle tevredenheid; onder anderen voor de Rijksoverheid, detailhandel, horeca en voor natuur- en milieubranche. Met daarbij onze belofte dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit en snelheid. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om zelf de kosten te berekenen via onze webpagina: “Tarieven”.

Een spoedvertaling van uw brochure zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw brochure. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van brochures versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elk vertaald document. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw brochure? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Een kleine investering betaalt zich snel aan u terug

Uw brochure vertalen hoeft niet duur te zijn, dat bewijst vertaalbureau Urgent Vertalen, hét vertaalbureau van Den Haag. Wellicht dat het binnenhalen van één opdracht uw kleine investering voor het vertalen zich dubbel en dwars laat terugbetalen. Vele tevreden klanten hebben deze positieve ervaringen aan ons weten terug te koppelen. Bent u de volgende?

Een vertaling van uw brochure is snel en gemakkelijk geregeld

Het enige dat wij van u nodig hebben is een digitaal exemplaar van uw brochure. Wij beschikken over handige software waarmee wij de bestaande teksten uit uw brochure kunnen halen om deze vervolgens te vervangen door de vertaling. Hierdoor hoeft u uiteindelijk zelf niet meer te puzzelen op welke plek de teksten dienen te worden geplaatst.

Alhoewel wij proberen uw lay-out altijd zo goed als mogelijk te behouden, kan de conversie helaas niet 100% garanderen, dat de vertaling, qua lay-out, direct volledig correct is voor publicatie. Dit is namelijk afhankelijk van de bewerkbaarheid van uw document. Zodra u uw brochure naar ons toestuurt, zullen wij direct de geschiktheid voor bewerking controleren. Hierbij geven wij aan u door, op welke wijze wij u de vertaling zullen aanleveren. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u zelf alvast de tijd inplannen voor de finishing touch.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen om uw brochure te laten vertalen? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw brochure (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal de brochure vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.