Brochure vertalen

Brochure vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

Uw brochure is vaak de beste methode om uw bedrijf offline mooi te kunnen presenteren. Een brochure met een goede lay-out, mooie afbeeldingen en pakkende teksten, is een keurige bedrijfspresentatie. U wenst uw potentiële klanten, bijvoorbeeld op een beurs, aan u te binden. In uw branche zijn, zeer waarschijnlijk, veel potentiële klanten van buitenlandse komaf, die de Nederlandse taal niet machtig zijn en uw brochure niet kunnen lezen. Een gemiste kans.

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Uw brochure vertalen tegen een scherp tarief

Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Dagelijks verzorgen wij vertalingen voor veel verschillende branches naar alle tevredenheid; onder anderen voor de Rijksoverheid, detailhandel, horeca en voor natuur- en milieubranche. Met daarbij onze belofte dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit en snelheid. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om zelf de kosten te berekenen via onze webpagina: “Tarieven”.

uw brochure vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

een spoedvertaling van uw brochure zonder spoedtarief

Een spoedvertaling van uw brochure zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw brochure. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van brochures versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elk vertaald document. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw brochure? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over brochure vertalen

Maak indruk op uw potentiële klanten

Onderscheid u van uw concurrenten: informeer uw potentiële klant in zijn/haar eigen moedertaal. U hoeft de taal niet zelf te beheersen om uw klanten correct van de nodige informatie te voorzien. Om een goede eerste indruk te maken, dient u allereerst uw brochure te hebben vertaald. Wenst uw potentiële klant een offerte van u te ontvangen? Zorg er dan ook voor dat de offerte in de taal van uw klant wordt aangeboden.

Een kleine investering betaalt zich snel aan u terug

Uw brochure vertalen hoeft niet duur te zijn, dat bewijst vertaalbureau Urgent Vertalen, hét vertaalbureau van Den Haag. Wellicht dat het binnenhalen van één opdracht uw kleine investering voor het vertalen zich dubbel en dwars laat terugbetalen. Vele tevreden klanten hebben deze positieve ervaringen aan ons weten terug te koppelen. Bent u de volgende?

Een vertaling van uw brochure is snel en gemakkelijk geregeld

Het enige dat wij van u nodig hebben is een digitaal exemplaar van uw brochure. Wij beschikken over handige software waarmee wij de bestaande teksten uit uw brochure kunnen halen om deze vervolgens te vervangen door de vertaling. Hierdoor hoeft u uiteindelijk zelf niet meer te puzzelen op welke plek de teksten dienen te worden geplaatst. Alhoewel wij proberen uw lay-out altijd zo goed als mogelijk te behouden, kan de conversie helaas niet 100% garanderen, dat de vertaling, qua lay-out, direct volledig correct is voor publicatie. Dit is namelijk afhankelijk van de bewerkbaarheid van uw document. Zodra u uw brochure naar ons toestuurt, zullen wij direct de geschiktheid voor bewerking controleren. Hierbij geven wij aan u door, op welke wijze wij u de vertaling zullen aanleveren. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u zelf alvast de tijd inplannen voor de finishing touch.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen om uw brochure te laten vertalen? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw brochure (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal de brochure vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

een vertaling van uw brochure is snel en gemakkelijk geregeld
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2