CV vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Heeft u een officiële vertaling nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Als beëdigd vertaalbureau hebben wij uw document snel en goed vertaald. U profiteert altijd van onze niet goed, geld terug garantie, onze snelheid en het feit dat wij gemiddeld 36,8% goedkoper zijn in vergelijking met andere vertaalbureaus.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een CV vertaling bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Uw CV vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan werken of stage te lopen? Bij een sollicitatieprocedure is een eerste indruk uiterst belangrijk. Dit begint op papier met een sollicitatiebrief en CV. Professioneel een CV vertalen is naast het vertalen van uw sollicitatiebrief een uiterst belangrijke factor voor een eventuele uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Het is dan ook van groot belang dat uw opgestelde motivatie en werkervaring uiterst secuur en naar tevredenheid wordt vertaald. Uw CV vertalen in perfecte kwaliteit kan snel geregeld worden bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

Als het gaat om een CV vertalen, werken wij uiterst punctueel. Wij begrijpen dan ook dat dit gaat om uw carrière en dat er geen fouten geoorloofd zijn. In een CV staan veelal termen en informatie zoals opsommingen van verschillende jaartallen, opleidingen, werkervaringen, stages en cursussen die wel of niet zijn afgerond. Wij zien vaak terug, dat men zelf of via een vertaalprogramma op het internet een poging doet om zijn of haar eigen CV te vertalen. Hier worden veelal grammaticale fouten aangetroffen, puur omdat er per land velen verschillende benamingen zijn bijvoorbeeld een middelbare school, HAVO-, HBO- en WO opleidingen. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan gediplomeerde native speaker vertalers met ruime ervaring. Tevens beschikt elke vertaler over zijn of haar eigen vakspecialisatie. Uw vakjargon is voor ons geen enkel probleem. Of u nu uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden of Groningen komt, bij ons vertaalbureau uit Den Haag bent u voor al uw vertalingen, van een juridische vertaling tot een CV vertalen, aan het juiste adres.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw CV vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw CV, of document naar elke gewenste taal laten vertalen. Een CV vertalen wij van en naar onder anderen het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw CV te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch.

Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native speaker vertaler voor het vertalen van uw Curriculum Vitae. Wij leveren uw vertaalde CV per mail aan als Word-document zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kunt toevoegen. Laat vandaag nog uw CV vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Beschikt u over een LinkedIn profiel? Zo nee, dan is het uiterst verstandig om deze zo snel mogelijk aan te maken. Zo ja, dan is het verstandig om uit voorzorg uw profiel te laten vertalen. Tegenwoordig nemen potentiële werkgevers graag even een kijkje op uw LinkedIn profiel, om te zien met wie ze te maken hebben. Als uw eventuele werknemer wordt belemmerd om uw profiel in zijn of haar eigen taal te lezen, kan dit teleurstellend overkomen. Wees voorbereid en laat nu uw profiel professioneel vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Naast uw CV vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld: een diploma en cijferlijst, contract, sollicitatiebrief of een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen via de onderstaande offerteknop of door een mail te sturen naar info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw CV. Alle formats zijn welkom. Wilt u hier ook uw naam, telefoonnummer en naar welke taal uw CV vertaald dient te worden, vermelden? Uiteraard nemen wij dan zo snel als mogelijk contact met u op. Uw CV vertalen is snel geregeld bij het vertaalbureau van Den Haag. Hebt u nog vragen omtrent een CV vertalen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.