• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • CV vertalen

  Heeft u een officiële vertaling nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

  Heeft u een officiële vertaling nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Als beëdigd vertaalbureau hebben wij uw document snel en goed vertaald. U profiteert altijd van onze niet goed, geld terug garantie, onze snelheid en het feit dat wij gemiddeld 36,8% goedkoper zijn in vergelijking met andere vertaalbureaus.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een CV vertaling bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Uw CV vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan werken of stage te lopen? Bij een sollicitatieprocedure is een eerste indruk uiterst belangrijk. Dit begint op papier met een sollicitatiebrief en CV. Professioneel een CV vertalen is naast het vertalen van uw sollicitatiebrief een uiterst belangrijke factor voor een eventuele uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Het is dan ook van groot belang dat uw opgestelde motivatie en werkervaring uiterst secuur en naar tevredenheid wordt vertaald. Uw CV vertalen in perfecte kwaliteit kan snel geregeld worden bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

  cv vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  uw cv vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Uw CV vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw CV, of document naar elke gewenste taal laten vertalen. Een CV vertalen wij van en naar onder anderen het NederlandsEngelsSpaansItaliaansFrans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw CV te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het JapansArabisch en Indonesisch. Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native speaker vertaler voor het vertalen van uw Curriculum Vitae. Wij leveren uw vertaalde CV per mail aan als Word-document zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kunt toevoegen. Laat vandaag nog uw CV vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Vertaalbureau voor CV vertalingen: Alle informatie

  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Beschikt u over een LinkedIn profiel? Zo nee, dan is het uiterst verstandig om deze zo snel mogelijk aan te maken. Zo ja, dan is het verstandig om uit voorzorg uw profiel te laten vertalen. Tegenwoordig nemen potentiële werkgevers graag even een kijkje op uw LinkedIn profiel, om te zien met wie ze te maken hebben. Als uw eventuele werknemer wordt belemmerd om uw profiel in zijn of haar eigen taal te lezen, kan dit teleurstellend overkomen. Wees voorbereid en laat nu uw profiel professioneel vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag. Naast uw CV vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld: een diploma en cijferlijstcontractsollicitatiebrief of een Verklaring Omtrent het Gedrag.

   CV correct en professioneel vertaald

  Als het gaat om een CV vertalen, werken wij uiterst punctueel. Wij begrijpen dan ook dat dit gaat om uw carrière en dat er geen fouten geoorloofd zijn. In een CV staan veelal termen en informatie zoals opsommingen van verschillende jaartallen, opleidingen, werkervaringen, stages en cursussen die wel of niet zijn afgerond. Wij zien vaak terug, dat men zelf of via een vertaalprogramma op het internet een poging doet om zijn of haar eigen CV te vertalen. Hier worden veelal grammaticale fouten aangetroffen, puur omdat er per land velen verschillende benamingen zijn bijvoorbeeld een middelbare school, HAVO-, HBO- en WO opleidingen. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan gediplomeerde native speaker vertalers met ruime ervaring. Tevens beschikt elke vertaler over zijn of haar eigen vakspecialisatie. Uw vakjargon is voor ons geen enkel probleem. Of u nu uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden of Groningen komt, bij ons vertaalbureau uit Den Haag bent u voor al uw vertalingen, van een juridische vertaling tot een CV vertalen, aan het juiste adres.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen via de onderstaande offerteknop of door een mail te sturen naar info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw CV. Alle formats zijn welkom. Wilt u hier ook uw naam, telefoonnummer en naar welke taal uw CV vertaald dient te worden, vermelden? Uiteraard nemen wij dan zo snel als mogelijk contact met u op. Uw CV vertalen is snel geregeld bij het vertaalbureau van Den Haag. Hebt u nog vragen omtrent een CV vertalen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  vertaalbureau voor cv vertalingen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2