• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Sollicitatiebrief vertalen

  Sollicitatiebrief vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen. Specialist in vertalingen met de hoogst haalbare kwaliteit.

  U wilt graag een baan of stageplaats in het buitenland. Na een of meerdere vacatures te hebben gevonden, die het beste bij u passen, begint u aan het schrijven van een sollicitatiebrief en het opstellen van een CV. U heeft uw tijd en energie gestoken in het schrijven van een sollicitatiebrief in uw eigen taal. Helaas zal de desbetreffende lezer in het buitenland deze tekst niet kunnen begrijpen. Omdat u de buitenlandse taal onvoldoende machtig bent, of gewoonweg geen tijd heeft, is zelf vertalen geen optie. Onze ervaren vertalers beseffen hoe belangrijk het is om uw sollicitatiebrief in uw eigen bewoordingen om te zetten in de desbetreffende taal. Welkom bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een sollicitatiebrief laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Een sollicitatiebrief wordt gebruikt om een motivatie, persoonlijkheid en geschiktheid voor de functie, als reactie op een vacature, samen te vatten. Dagelijks verzorgen wij vertalingen van sollicitatiebrieven, die soms zelfs nog “ouderwets” met de pen geschreven zijn, naar alle tevredenheid. Het is van groot belang dat uw sollicitatiebrief op een positieve manier opvalt, omdat een bedrijf of instantie vaak moet kiezen uit honderden sollicitatiebrieven. Dit begint bij een correcte vertaling van uw brontekst.

  een sollicitatiebrief laten vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw sollicitatiebrief zonder spoedtarief

  Uw sollicitatiebrief vertalen tegen een scherp tarief

  Ons doel is om snel, een kwalitatief goede vertaling van uw sollicitatiebrief af te leveren. Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw presentatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

  De opmaak van een sollicitatiebrief, in de door u gewenste taal

  De opmaak van een sollicitatiebrief is zeer belangrijk om professioneel over te komen. Echter, dit kan per land en taal enorm verschillen. In Nederland leert u een sollicitatiebrief te schrijven, te beginnen met uw eigen naam en adres, dan de volledige adresgegevens van het bedrijf of instantie, de plaats en de datum en vervolgens de rubriek “betreft”. Zelfs de inhoud van de brief, betreffende de opmaak, kan per land uit verschillende “eisen” bestaan. Wij adviseren u dan ook om uw sollicitatiebrief te schrijven in de opmaak van de desbetreffende taal, waar u een vertaling van wenst. De manier waarop u namelijk uw sollicitatiebrief indeelt, zal zo ook vertaald worden. Uiteraard, wanneer nodig en als u dit wenst, kan de vertaler u vrijblijvend van enkele tips voorzien. Nadat de vertaling gereed is, ontvangt u uw sollicitatiebrief als word-document, per e-mail, zodat u vrij bent om eventueel nog aanpassingen/toevoegingen te verrichten. Naast uw sollicitatiebrief te vertalen, is het ook verstandig om uw CV door dezelfde vertaler om te laten zetten, in de desbetreffende taal. Hierdoor behoudt u dezelfde stijl en weet u zeker dat de vertaling consistent vertaald wordt. Laat uw documenten snel en professioneel vertalen.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Een spoedvertaling van uw sollicitatiebrief zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw sollicitatiebrief. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  sollicitatiebrief in de door u gewenste taal
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2