Sollicitatiebrief vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

U wilt graag een baan of stageplaats in het buitenland. Na een of meerdere vacatures te hebben gevonden, die het beste bij u passen, begint u aan het schrijven van een sollicitatiebrief en het opstellen van een CV. U heeft uw tijd en energie gestoken in het schrijven van een sollicitatiebrief in uw eigen taal. Helaas zal de desbetreffende lezer in het buitenland deze tekst niet kunnen begrijpen. Omdat u de buitenlandse taal onvoldoende machtig bent, of gewoonweg geen tijd heeft, is zelf vertalen geen optie. Onze ervaren vertalers beseffen hoe belangrijk het is om uw sollicitatiebrief in uw eigen bewoordingen om te zetten in de desbetreffende taal. Welkom bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

Een sollicitatiebrief laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Een sollicitatiebrief wordt gebruikt om een motivatie, persoonlijkheid en geschiktheid voor de functie, als reactie op een vacature, samen te vatten. Dagelijks verzorgen wij vertalingen van sollicitatiebrieven, die soms zelfs nog “ouderwets” met de pen geschreven zijn, naar alle tevredenheid. Het is van groot belang dat uw sollicitatiebrief op een positieve manier opvalt, omdat een bedrijf of instantie vaak moet kiezen uit honderden sollicitatiebrieven. Dit begint bij een correcte vertaling van uw brontekst.

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Ons doel is om snel, een kwalitatief goede vertaling van uw sollicitatiebrief af te leveren. Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw presentatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

Een spoedvertaling van uw sollicitatiebrief zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw sollicitatiebrief. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

De opmaak van een sollicitatiebrief, in de door u gewenste taal

De opmaak van een sollicitatiebrief is zeer belangrijk om professioneel over te komen. Echter, dit kan per land en taal enorm verschillen. In Nederland leert u een sollicitatiebrief te schrijven, te beginnen met uw eigen naam en adres, dan de volledige adresgegevens van het bedrijf of instantie, de plaats en de datum en vervolgens de rubriek “betreft”. Zelfs de inhoud van de brief, betreffende de opmaak, kan per land uit verschillende “eisen” bestaan.

Wij adviseren u dan ook om uw sollicitatiebrief te schrijven in de opmaak van de desbetreffende taal, waar u een vertaling van wenst. De manier waarop u namelijk uw sollicitatiebrief indeelt, zal zo ook vertaald worden. Uiteraard, wanneer nodig en als u dit wenst, kan de vertaler u vrijblijvend van enkele tips voorzien.

Nadat de vertaling gereed is, ontvangt u uw sollicitatiebrief als word-document, per e-mail, zodat u vrij bent om eventueel nog aanpassingen/toevoegingen te verrichten. Naast uw sollicitatiebrief te vertalen, is het ook verstandig om uw CV door dezelfde vertaler om te laten zetten, in de desbetreffende taal. Hierdoor behoudt u dezelfde stijl en weet u zeker dat de vertaling consistent vertaald wordt. Laat uw documenten snel en professioneel vertalen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.