• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Jaarrekening vertalen

  Sluitende vertaling van uw jaarrekening? Laat uw jaarrekeningen beëdigd vertalen met vertrouwelijkheid en zekerheid. Een jaarverslag bestaat niet alleen uit cijfers. Deze moet op een begrijpelijke, maar ook deskundige wijze vertaald worden. 

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  home 1

  Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Sebastiaan Eduard Antonius Boers

  Ik specialiseer mij in juridisch-economische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Jaarrekening vertalen met gegarandeerde waarborging

  Een jaarrekening vertalen is niet niks. Deze moet degelijk en professioneel vertaald worden en de kwaliteit moet uiteraard gewaarborgd worden. Naast een officiële vertaling borgen wij ook de geheimhouding van uw jaarverslag. Met als een van de weinige vertaalbureaus hebben wij 3 ISO certificaten ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISO 17100:2015, waardoor niet alleen hoge standaard voor vertaalwerk wordt geborgd, maar ook strikte geheimhouding. Een vertaler met jarenlange ervaring zal nauwkeurig aan de slag gaan met de vertaling en draagt zorg dat de lay-out van de jaarrekening behouden blijft.  Of u nu kiest voor een reguliere of beëdigde vertaling, er zal altijd veilig en vertrouwelijk met de jaarrekening worden omgegaan. Dit kunnen wij dan ook waarborgen door middel van de ISO 27001, wat staat voor informatie beveiliging. Als een van de eerste vertaalbureaus in Nederland beschikken wij over deze certificering.

  jaarrekening vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  jaarrekening beedigd vertalen

  Jaarrekening beëdigd vertalen

  Een jaarverslag bestaat niet alleen uit cijfers. Deze moet op een begrijpelijke, maar ook deskundige wijze vertaald worden. Uw jaarrekening beëdigd vertalen wil zeggen dat deze een erkende en officiële beëdigde vertaling met stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler krijgt. Een beëdigde vertaling van uw jaarrekening wordt bij ons verzorgd door een officiële beëdigd vertaler. Deze beëdigd vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op HBO-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een jaarrekening of jaarverslag beëdigd te vertalen.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over het vertalen van jaarrekeningen

  Jaarrekening en jaarverslag laten vertalen

  Een jaarrekening is het financiële deel met de balans, winst en verliesrekening, inclusief een toelichting. Een jaarverslag is een overzicht van wat er in het boekjaar in de organisatie is gebeurd, eventueel met financiële toelichting. Het is daarom logisch om de jaarrekening en het jaarverslag samen te laten vertalen. Wij zijn al jaren een vertrouwde partner van diverse grote en kleinere bedrijven voor de vertaling van hun jaarrekening en jaarverslag. De native speaker vertaler, die uw jaarrekening zal gaan vertalen, beschikt altijd over een financiële expertise waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Heeft u deze met spoed nodig? We kunnen uw jaarrekening of jaarverslag met extra spoed vertalen. Spoedvertalingen zijn vaak mogelijk binnen 24 uur en dat zonder spoedtarief!

  Sluitende vertaling van uw jaarrekening

  Ieder boekjaar moet een onderneming zijn jaarrekening naar de Kamer van Koophandel sturen. Een jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van het gepasseerde jaar. Heeft u een internationale onderneming, of doet u internationaal zaken, dan is een goede en sluitende vertaling van uw jaarrekening essentieel. Wij vertalen uw jaarrekening uiterst zorgvuldig en staan garant voor de hoogste standaard vertaalwerk denkbaar. We bezitten als professioneel vertaalbureau de nodige certificaten om uw jaarrekening deskundig en zorgvuldig te vertalen. Onze vertalers hebben naast hoge taalvaardigheid ook begrip van deze financiële documenten, zodat ze altijd op een juiste manier vertaald worden.

  Laten legaliseren van jaarrekeningen en jaarverslagen

  Als u een jaarrekening beëdigd wilt laten vertalen en deze ook in het buitenland wilt gebruiken is het noodzakelijk dat deze ook wordt gelegaliseerd. Na legalisatie worden de jaarrekeningen en jaarverslagen geaccepteerd in het land van uw bestemming. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die snel en efficiënt uw jaarrekening kan legaliseren. Met de ambassades binnen handbereik kunnen we de beëdigde vertaalde jaarrekeningen vlot laten legaliseren.

  Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

  Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

  Direct een offerte van uw jaarrekening vertalen

  Heeft u een vertaling van uw jaarrekeningen en/of jaarverslag nodig en wilt u de garantie dat dit zorgvuldig en secuur gebeurd, zonder in te leveren op snelheid? Vraag dan een offerte aan voor een vertaling van uw jaarrekening bij vertaalbureau Urgent Vertalen. Met het grootste netwerk beëdigde vertalers, native speakers en 3 ISO certificaten zijn wij uw partner voor de meest zorgvuldige vertaling van uw jaarrekening en jaarverslag. Neem contact met ons op en ontvang snel  een passende offerte.

  alles wat u moet weten over financiele vertalingen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2