• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Nieuwsbrief vertalen

  Nieuwsbrief vertalen met 100% tevredenheidsgarantie? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

  Wilt u ook uw niet-Nederlandstalige werknemers en/of relaties op de hoogte houden van alle feiten en nieuwtjes binnen uw organisatie? Het versturen van een meertalige nieuwsbrief is dan een ideale oplossing. Een nieuwsbrief vertalen is bij vertaalbureau Urgent Vertalen snel geregeld.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een nieuwsbrief laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Dagelijks ontvangen wij nieuwsbrieven die met en/ of zonder urgentie vertaald dienen te worden naar diverse talencombinaties, zoals naar het EngelsDuitsPools of Hongaars. Om de vertaling in perfecte kwaliteit af te kunnen leveren, zorgen onze ervaren projectleiders dat de vertaling door de juiste vertaler wordt behandeld. Voor elk vakgebied hebben wij bekwame native-speaker vertalers voor u klaar staan, welke beschikken over een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau.

  nieuwsbrief vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  uw nieuwsbrief vertalen tegen een scherp tarief

  Uw nieuwsbrief vertalen tegen een scherp tarief

  Ons doel is om snel, een kwalitatief correcte vertaling te leveren. Een nieuwsbrief wordt vaak gratis uitgegeven. Wij begrijpen volledig dat niemand onnodig teveel kosten wenst te maken voor het vertalen hiervan. Het vertaalbureau van Den Haag hanteert scherpe tarieven. Voor een spoedvertaling met de beste kwaliteit betaald u bij ons dan ook niets extra! Onze tarieven kunt u gemakkelijk terug vinden op onze webpagina: Tarieven. Hierbij hebt u de mogelijkheid om zelf een berekening te maken, welke kosten u eventueel kunt verwachten.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

  Een spoedvertaling van uw nieuwsbrief zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw nieuwsbrief. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van een nieuwsbrief versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw nieuwsbrief? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Uw nieuwsbrief vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Uw nieuwsbrief vertalen kan naar elke gewenste taal bij ons vertaalbureau uit Den Haag. Zo vertalen wij bijvoorbeeld vanuit het Nederlands of vanuit het Engels naar het FransSpaans, of Duits. Ook talen buiten Europa zoals bijvoorbeeld het Braziliaans PortugeesArabisch en Chinees verzorgen wij graag voor u. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Naast een nieuwsbrief vertalen, kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor bijvoorbeeld: een advertentie vertalen, een website vertalen of een brochure vertalen. Wenst u een andere type tekst of document te laten vertalen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van het desbetreffende contract. Naast een nieuwsbrief vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld, een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord. Laat uw documenten professioneel vertalen!

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  uw nieuwsbrief vertalen supersnel
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2