• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Presentatie vertalen

  Presentatie vertalen met de hoogst haalbare kwaliteit? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen met 100% tevredenheidsgarantie.

  Bent u van plan om een voorstel, verslag of resultaat van een onderzoek voor te dragen, door middel van een presentatie aan buitenlandse collega’s, werknemers of klanten? Dan is het verstandig om de teksten van de presentatie te laten vertalen. Hierdoor komt u professioneel over, de presentatie komt tot zijn recht en er ontstaan geen misverstanden. Een presentatie vertalen is bij het vertaalbureau van Den Haag snel geregeld.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een presentatie laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Dagelijks verzorgen wij vertalingen van presentaties, naar alle tevredenheid, voor diversen bedrijven, zoals bijvoorbeeld overheidsinstanties. Een presentatie is natuurlijk naar uw wens opgemaakt, met een bepaalde stijl en eigen specifieke vakjargon. Wij begrijpen dan ook dat het van groot belang is dat deze vorm behouden blijft, naar welke taal u de presentatie ook laat vertalen. Wij hebben voor elke talencombinatie, zoals bijvoorbeeld het EngelsDuitsFrans of Japans, een professionele vertaler met ervaring voor u klaar staan, om de presentatie geheel naar uw wensen te vertalen. Vertaalbureau Urgent Vertalen is flexibel en betrouwbaar. Het kan natuurlijk voorkomen, dat er belangrijke, vertrouwelijke gegevens of cijfers in de presentatie staan. Al onze medewerkers hebben dan ook een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend en gaan te allen tijde vertrouwelijk met alle documentaties om. Mocht u het eventueel op prijs stellen, dan zijn wij altijd bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

  presentatie vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  uw document vertalen tegen een scherp tarief

  Uw presentatie laten vertalen tegen een scherp tarief

  Ons doel is om snel, een kwalitatief goede vertaling van een presentatie af te leveren. Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw presentatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over het vertalen van presentaties

  Een spoedvertaling van uw presentatie zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw presentatie. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Uw presentatie vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

  Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw document naar elke gewenste taal laten vertalen. Presentaties vertalen wij dagelijks van en naar onder anderen het NederlandsEngelsSpaansItaliaansFrans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw presentatie te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het JapansArabisch en Indonesisch. Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw presentatie. Wij leveren uw vertaalde document per mail aan als word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kan toevoegen. Laat vandaag nog uw vertaling regelen door het vertaalbureau van Den Haag. Professioneel uw document laten vertalen eenvoudig gemaakt!

  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van de desbetreffende presentatie. Naast een presentatie te laten vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Altijd een (beëdigde) juridische vertaling tegen een scherp tarief

  Rapidly implement a modern Magento 2 e-commerce solutions that is more relaiable and faster than standard e-commerce development.

  presentatie professioneel vertalen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2