Presentatie vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Bent u van plan om een voorstel, verslag of resultaat van een onderzoek voor te dragen, door middel van een presentatie aan buitenlandse collega’s, werknemers of klanten? Dan is het verstandig om de teksten van de presentatie te laten vertalen. Hierdoor komt u professioneel over, de presentatie komt tot zijn recht en er ontstaan geen misverstanden. Een presentatie vertalen is bij het vertaalbureau van Den Haag snel geregeld.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een presentatie laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Dagelijks verzorgen wij vertalingen van presentaties, naar alle tevredenheid, voor diversen bedrijven, zoals bijvoorbeeld overheidsinstanties. Een presentatie is natuurlijk naar uw wens opgemaakt, met een bepaalde stijl en eigen specifieke vakjargon. Wij begrijpen dan ook dat het van groot belang is dat deze vorm behouden blijft, naar welke taal u de presentatie ook laat vertalen. Wij hebben voor elke talencombinatie, zoals bijvoorbeeld het Engels, Duits, Frans of Japans, een professionele vertaler met ervaring voor u klaar staan, om de presentatie geheel naar uw wensen te vertalen.

Vertaalbureau Urgent Vertalen is flexibel en betrouwbaar. Het kan natuurlijk voorkomen, dat er belangrijke, vertrouwelijke gegevens of cijfers in de presentatie staan. Al onze medewerkers hebben dan ook een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend en gaan te allen tijde vertrouwelijk met alle documentaties om. Mocht u het eventueel op prijs stellen, dan zijn wij altijd bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Ons doel is om snel, een kwalitatief goede vertaling van een presentatie af te leveren. Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw presentatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

Een spoedvertaling van uw presentatie zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw presentatie. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw presentatie vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw document naar elke gewenste taal laten vertalen. Presentaties vertalen wij dagelijks van en naar onder anderen het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw presentatie te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch.

Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw presentatie. Wij leveren uw vertaalde document per mail aan als word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kan toevoegen. Laat vandaag nog uw vertaling regelen door het vertaalbureau van Den Haag. Professioneel uw document laten vertalen eenvoudig gemaakt!

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van de desbetreffende presentatie.

Naast een presentatie te laten vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.