• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Rijbewijs vertalen

  Rijbewijs vertalen met de garantie dat het goed gebeurt? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

  U wilt graag in het buitenland de weg op, of u wilt in Nederland uw buitenlandse rijbewijs laten erkennen, dan heeft u wellicht een beëdigde vertaling van uw rijbewijs nodig. Een rijbewijs is een officieel document en dient daarom altijd beëdigd te worden vertaald. Een rijbewijs vertalen is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een rijbewijs laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Een beëdigde vertaling van een rijbewijs wordt altijd voorzien van stempels, handtekeningen en de verklaring van de beëdigd vertaler. Uw beëdigde vertaling is vervolgens een officieel erkende vertaling van uw rijbewijs, binnen Nederland. Indien u uw buitenlandse rijbewijs laat vertalen naar het Nederlands, kunt u de beëdigde vertaling vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld uw aanvraag bij het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Een Nederlands rijbewijs beëdigd vertalen is ook mogelijk bij het vertaalbureau van Den Haag. Nadat u uw rijbewijs heeft laten vertalen, dient u uw vertaling nog te laten legaliseren. De manier van legalisatie is per land afhankelijk. Wenst u meer informatie te krijgen over de legalisatie van uw rijbewijs of een vertaling van uw rijbewijs? Neem dan gerust contact op met de ervaren projectleiders van Vertaalbureau Urgent Vertalen. De projectleiders nemen graag de tijd voor u, om de procedure van de legalisatie of vertaling aan u uit te leggen.

  rijbewijs vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw rijbewijs zonder spoedtarief

  Een spoedvertaling van uw rijbewijs zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw rijbewijs. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Uw rijbewijs vertalen tegen een scherp tarief

  Ons doel is om snel, een kwalitatief goede vertaling van uw rijbewijs af te leveren. Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw presentatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

  uw rijbewijs vertalen tegen een scherp tarief

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie