• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Transcriptie vertalen

  Transcriptie in elke gewenste taal? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen met 100% tevredenheidsgarantie.

  Een transcriptie in elke gewenste taal, bijvoorbeeld een vergadering in het Nederlands, een interview in het Chinees of een dictaat in het Frans, is bij vertaalbureau Urgent Vertalen zo geregeld. De transcriptie wordt gemaakt door zeer ervaren transcribenten, waarbij wij enkel gebruik maken van native-speakers van de gesproken taal. De taaldeskundige wordt geselecteerd op basis van het thema van uw geluidsfragment. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste transcriptie, indien het geluidsfragment een specifiek vakjargon bevat. Naast de vertaalwerkzaamheden, kunnen wij tevens een transcriptie voor u verzorgen. Een transcriptie is het uitwerken van een geluidsopname tot een tekstbestand.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Uw transcriptie tegen een scherp tarief

  Ons doel is om snel, een kwalitatief goede transcriptie af te leveren. Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw presentatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

  transcriptie vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw transcriptie zonder spoedtarief

  Een spoedvertaling van uw transcriptie zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw transcriptie. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over transcriptie vertalingen

  Woordelijk of letterlijk

  Een transcriptie kan zowel “letterlijk” als “woordelijk” worden uitgevoerd. Wanneer u kiest voor een letterlijke transcriptie, wordt uw fragment exact gelijk overgenomen, zoals de spreker zijn verhaal doet, inclusief eventuele fouten in het taalgebruik. Indien u kiest voor een transcriptie die woordelijk wordt verzorgd, zal uw fragment volledig taalkundig correct en goed te begrijpen zijn voor de lezer. Het is tevens mogelijk uw transcriptie te laten voorzien van een tijdsaanduiding. Hierdoor is het voor u eenvoudig om te horen hoe de spreker de tekst uitgesproken heeft en is de uitspraak eenvoudig op te zoeken in het geluidsfragment. Indien u uw transcriptie nodig heeft voor bijvoorbeeld juridische doeleinden, kunnen wij uw transcriptie vervolgens (beëdigd) vertalen naar de door u gewenste taal. Zo kunt u zeer gemakkelijk een Duits geluidsfragment, dat is vertaald naar het Nederlands, gebruiken voor een zitting.

  Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw transcriptie?

  Benieuwd wat vertaalbureau Urgent Vertalen voor u kan betekenen en welke documenten we kunnen vertalen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. U kunt een e-mail toesturen met uw gegevens naar: info@urgentvertalen.nl. Of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. Onze ervaren projectleiders denken graag met u mee en leggen u gerust uit wat onze verdere werkwijze is en hoe u tevens uw geluids- of videofragment gemakkelijk naar ons kan toesturen.

  alles wat u moet weten over transcriptie vertalingen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2