• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Plannen om tijdens een vakantie te werken in Australië?
  Bekijk de top 5 banen om tijdens uw reis aan de slag te gaan

  Jaarlijks kiezen duizenden mensen over de hele wereld voor het grote avontuur en maken een reis naar Australië. Of u nu net klaar bent met een studie of bewust kiest voor een tussenjaar, wij kunnen ons voorstellen dat tijdelijk verhuizen naar Australië hoog op de bucketlist staat. Bent u van plan om een aantal maanden of misschien wel langer dan een jaar te blijven, en u geeft niet graag al uw spaargeld uit, dan biedt de lokale werkgelegenheid een fijne uitkomst. Ontdek binnen dit blog wat de mooiste banen zijn om uw reis door Australië te bekostigen én wat er nodig is om ‘down under’ aan de slag te mogen.

  Lees verder

  Wat is er nodig om te mogen werken in Australië?

  Iedereen die richting Australië reist dient in het bezit te zijn van een geldig visum. Echter geven niet alle varianten toestemming om ook aan het werk te mogen. Dit mag alleen via een working holiday visum (subclass 417). Dat maakt deze versie tot veruit het meest populaire visum onder de backpackers. Enkele voorwaarden zijn dat het 1 jaar geldig is, slechts 1x aangevraagd kan worden en alleen geschikt is voor reizigers tussen de 18 en 30 jaar.

  Bij deze banen kunt u gemakkelijk aan de slag

  Hoewel het land in vele vormen werkgelegenheid biedt, zijn er een aantal lokale banen die niet aan populariteit inleveren. In welke rol gaat u de tijd van uw leven tegemoet?

  Back to basic op de boerderij

  In Australië is het mogelijk om helemaal terug naar de basis te gaan. Waar Australië qua oppervlakte ruim 180 keer groter is dan Nederland, gaat ook voor de lokale boerderijen op dat ze stukken groter uitvallen dan wij hier gewend zijn. Extra mankracht is in de outback dan ook meer dan welkom om het lokale vee te voeren en te verzorgen.

  Bent u tussen de vele koeien, schapen en paarden niet helemaal op uw gemak? Ook het geteelde groente en fruit dient op plekken als deze tijdig geplukt te worden. Een taak waar u, gezien de vele hectare grond, een tijdje zoet mee bent.

  Werken in de vele horecagelegenheden

  Naast de lokale bevolking zorgen de grote groepen backpackers ervoor dat er in de horeca altijd voldoende werk te vinden is. Of u nu achter de bar gaat staan, als kok aan de slag gaat of als host(ess) gasten ontvangt in een hotel. De horeca biedt volop kansen om een fijn zakcentje bij te verdienen en gelijktijdig de lokale bevolking te leren kennen.

  Werken als au pair

  Ligt uw voorkeur bij een andere vorm van drukte en zijn kleine kinderen uw beste vriend? Ga dan op zoek naar een baan als au pair om de Australische cultuur van binnenuit te leren kennen. Via deze ‘nieuwe familie’ maakt u gemakkelijk andere connecties in de buurt. Verzorgt u iedereen met aandacht en liefde? Dan wordt u zonder twijfel snel opgenomen in het gezin en een bouwt u een band op die voor het leven is.

  Liggen de kids na een lange dag uitgeteld op bed? Dan is er nog alle ruimte om uw eigen tijd in te delen.

  Ga aan de slag als gids of instructeur

  Is een reis naar Australië nog niet ondernemend genoeg en zoekt u een extra portie adrenaline? Dan is een baan als gids of instructeur bij een touroperator u op het lijf geschreven. Vanuit deze touroperators is men met regelmaat op zoek naar duik- en surf instructeurs of begeleiders die met stalen zenuwen iedere bungeejump in goede banen leiden.

  Los van het avontuur dat via deze weg uw pad kruist, maakt u op een gemakkelijke manier kennis met vele reisgenoten die volop van hun backpackavontuur genieten.

  Maak deel uit van een vrijwilligerswerkproject

  Is de ervaring zelf meer waard dan de beloning die hier tegenover staat? Sluit u dan aan bij één van de verschillende vrijwilligersprojecten en help zo bijvoorbeeld veel wilde dieren zoals kangoeroes, koala’s en zeeschildpadden aan een mooiere toekomst. Trek hiervoor de indrukwekkende regenwouden in en leer een andere kant van het land kennen.

  Of het nu aan de prachtige natuur, de relaxte & vriendelijke aard van de bevolking of het prachtige weer ligt, u zal zeker niet de eerste zijn die tijdens deze reis tot over uw oren verliefd raakt op het land voor u besluit definitief te emigreren naar Australië.

  Direct uw visum aanvragen voor de reis van uw leven naar Australië

  Zorgen de bovenstaande suggesties ervoor dat u inmiddels handenwrijvend achter uw scherm zit en stapt u het liefst vandaag nog het vliegtuig in? Zolang er in uw koffer nog genoeg ruimte is voor een visum zit u goed. Heeft u alles graag snel en tot in detail geregeld? Urgent Vertalen staat u graag bij.

  Neem contact met ons op en ontdek het juiste visum voor uw reis naar Australië.

  info

  1850 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

  Meer info

  Professionele vertaling nodig?

  Heeft u een officiële vertaling nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Als beëdigd vertaalbureau vertalen wij uw document snel en goed. U profiteert altijd van onze niet goed, geld terug garantie, onze snelheid en het feit dat wij gemiddeld 36,8% goedkoper zijn in vergelijking met andere vertaalbureaus.

  Direct aanvragen

  Volg ons

  Heb je een vraag?

  Verstuur je bericht

  Bedankt voor je bericht! We nemen spoedig contact met je op.

  Wanneer u voor Urgent Vertalen kiest, dan bent u ervan verzekerd dat;

  Bekijk onze diensten

  Plaats een reactie