Carrière en onderwijs

werken in australie

Plannen om tijdens een vakantie te werken in Australië?
Bekijk de top 5 banen om tijdens uw reis aan de slag te gaan

Sta je voor een (wereld)reis naar Australië en wil je er naast reizen ook je eigen geld verdienen? Deze 5 banen bieden uitkomst!

zakenreis japan

De eigenzinnige etiquette van Japan
bereid u voor op uw zakenreis

Het bedrijfsleven van Japan heeft een eigenzinnige cultuur en etiquette. In dit blog vertellen wij waar u op kunt letten bij uw zakenreis naar Japan.

zakenreis duitsland

Een zakenreis naar Duitsland plannen?
Houdt u rekening met de etiquette

Het bedrijfsleven van Duitsland heeft een eigenzinnige cultuur en etiquette. In dit blog vertellen wij waar u op kunt letten met uw zakenreis naar Duitsland,

werken in duitsland

U gaat werken in Duitsland?
Houd rekening met de Duitse cultuur

U bent van plan te gaan werken in Duitsland. De kans om succesvol te worden, is erg groot, mits u rekening houdt met de cultuur binnen Duitse bedrijven.

website vertalen naar het Frans

Uw website naar het Frans vertalen
4 redenen om dit direct te doen

Over het algemeen kijkt men naar de Engelssprekende markt, maar is dit wel zo verstandig? De Franse taal is namelijk een veelgebruikt in de zakenwereld.

werken in italie

Werken in Italië
Beroepen die u enkel in Italië kunt uitoefenen

Woont u al in Italië of heeft u plannen om te emigreren? Dan hebben wij de meest interessante beroepen gevonden die u alleen in Italië kunt uitoefenen.

Studeren in Belgie

Studeren in België
Alles over twee bekende universiteiten in België

Onlangs afgestudeerd, maar nog geen idee waar u wilt gaan studeren? Misschien is studeren in België dan wel een optie voor u. Ontdek de verschillende voordelen ten opzichte van studeren in Nederland.

chinese cultuur bedrijfsleven

Uw bedrijf starten in China?
Ontdek deze aspecten van de Chinese cultuur voor u begint.

Gaat u een bedrijf in China starten en wilt u hiermee de Chinese markt veroveren? Ontdek voor u start alles over de Chinese (bedrijfs)cultuur.

werken in spanje

Werken in Spanje?
Met deze tips bent u goed voorbereid!

Bent u van plan te vertrekken naar het zuiden van Europa? In dit artikel leest u alles over de sollicitatie en wat er nog meer met werk komt kijken in Spanje.

werken als piloot

Werken als piloot; waar houd ik rekening mee?

Het pilotenberoep wordt door veel mensen gezien als een ware droombaan. Maar, hoe word je nu eigenlijk piloot en waar moet je rekening mee houden?

pabo opleiding kan nog altijd beter

Pabo opleiding kan nog altijd beter

Net afgestudeerde leerkrachten hebben meer vakkennis dan hun voorgangers. Met name het rekenen en de taal zijn tegenwoordig verbeterd.

VierSlagLeren

Ook in het voortgezet onderwijs nu VierSlagLeren

Via het zogenaamde VierSlagLeren kunnen leraren in het voortgezet onderwijs een master of een bevoegdheid in een extra vak halen. Dit zal 1 april in gaan.

gebrek aan duitse leerkrachten

Gebrek aan leerkrachten Duits‏

Op de Nederlandse scholen is de Duitse taal al jaren geen populair vak. Leerlingen vinden deze taal te ingewikkeld met haar moeilijke grammatica.