• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Huisregels vertalen

  Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

  Wilt u graag dat al uw bewoners, gasten, bezoekers, personeel, klanten, patiënten en/of vrijwilligers op de hoogte zijn, van de door u opgestelde normen, binnen uw huisvesting? Dan is het verstandig om uw huisregels te laten vertalen. Doordat men uw huisregels kan lezen, in zijn of haar eigen taal, kan u velen misverstanden of onduidelijkheden voorkomen. Het is ook mogelijk dat u al in het bezit bent van meertalige huisregels, maar dat er enkele zinnen of woorden aangepast moeten worden naar diverse talen. Zelfs voor kleine aanpassingen kunt u bij ons vertaalbureau terecht. Huisregels vertalen is bij het vertaalbureau van Den Haag snel geregeld.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Uw huisregels laten vertalen tegen een scherp tarief

  Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Met daarbij onze belofte dat dit niet gaat ten kosten van de kwaliteit en snelheid. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om zelf de kosten te berekenen via onze webpagina: “Tarieven”.

  uw huisregels laten vertalen tegen een scherp tarief

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw huisregels zonder spoedtarief 1

  Een spoedvertaling van uw huisregels zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw huisregels. Velen vertaalbureaus vragen een spoed tarief om de vertaling van huisregels versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een document vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

  Een vertaling door vertaalbureau Urgent Vertalen

  Huisregels vertalen wij dagelijks, naar alle tevredenheid voor diverse wooncorporaties en particulieren die een eigen woning willen onderverhuren. Naast de woonsector maken ook vele andere soorten bedrijven gebruik van onze vertaaldiensten. Zo vertalen wij onder anderen ook huisregels voor websites, hotels, ziekenhuizen en verschillende winkelketens.

  Uw huisregelement vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Huisregels vertalen wij niet alleen vanuit het Nederlands naar bijvoorbeeld het EngelsDuitsPoolsTurks en/of Arabisch. Ook staan wij voor u klaar als de huisregels vertaald dienen te worden vanuit een andere brontaal zoals het ChineesSpaans of Italiaans. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw vertaling laten verzorgen in alle talencombinaties. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Uiteraard kan het voorkomen, dat er bijvoorbeeld juridische teksten in de huisregels voorkomen. Vertaalbureau Urgent vertalen heeft voor elk vakjargon een professionele vertaler met ervaring ter beschikking, om de huisregels geheel correct te vertalen.

  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Naast huisregels vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor een contract vertalen of een nieuwsbrief vertalen.
  Door bijvoorbeeld uw website meertalig aan te bieden, maakt u deze beter vindbaar op de verschillende zoekpagina’s.
  Wenst u een andere tekst of document te laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  een vertaling door vertaalbureau urgent vertalen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2