Huisregels vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Wilt u graag dat al uw bewoners, gasten, bezoekers, personeel, klanten, patiënten en/of vrijwilligers op de hoogte zijn, van de door u opgestelde normen, binnen uw huisvesting? Dan is het verstandig om uw huisregels te laten vertalen. Doordat men uw huisregels kan lezen, in zijn of haar eigen taal, kan u velen misverstanden of onduidelijkheden voorkomen. Het is ook mogelijk dat u al in het bezit bent van meertalige huisregels, maar dat er enkele zinnen of woorden aangepast moeten worden naar diverse talen. Zelfs voor kleine aanpassingen kunt u bij ons vertaalbureau terecht. Huisregels vertalen is bij het vertaalbureau van Den Haag snel geregeld.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een vertaling door vertaalbureau Urgent Vertalen

Huisregels vertalen wij dagelijks, naar alle tevredenheid voor diverse wooncorporaties en particulieren die een eigen woning willen onderverhuren. Naast de woonsector maken ook vele andere soorten bedrijven gebruik van onze vertaaldiensten. Zo vertalen wij onder anderen ook huisregels voor websites, hotels, ziekenhuizen en verschillende winkelketens.

Uw huisregels laten vertalen tegen een scherp tarief

Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Met daarbij onze belofte dat dit niet gaat ten kosten van de kwaliteit en snelheid. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om zelf de kosten te berekenen via onze webpagina: “Tarieven”.

Een spoedvertaling van uw huisregels zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw huisregels. Velen vertaalbureaus vragen een spoed tarief om de vertaling van huisregels versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een document vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw huisregelement vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Huisregels vertalen wij niet alleen vanuit het Nederlands naar bijvoorbeeld het Engels, Duits, Pools, Turks en/of Arabisch. Ook staan wij voor u klaar als de huisregels vertaald dienen te worden vanuit een andere brontaal zoals het Chinees, Spaans of Italiaans. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw vertaling laten verzorgen in alle talencombinaties.

Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Uiteraard kan het voorkomen, dat er bijvoorbeeld juridische teksten in de huisregels voorkomen. Vertaalbureau Urgent vertalen heeft voor elk vakjargon een professionele vertaler met ervaring ter beschikking, om de huisregels geheel correct te vertalen.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Naast huisregels vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor een contract vertalen of een nieuwsbrief vertalen.
Door bijvoorbeeld uw website meertalig aan te bieden, maakt u deze beter vindbaar op de verschillende zoekpagina’s.
Wenst u een andere tekst of document te laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.