Contract vertalen

Uw contract vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan werken? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

Vindt u het belangrijk om te weten waar u voor tekent? Of wilt u uw opgestelde contracten internationaal gebruiken? Uw contract vertalen is snel geregeld bij vertaalbureau Urgent Vertalen. Het is mogelijk om uw contract beëdigd of onbeëdigd te laten vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag. Dit hangt uiteraard geheel af voor welk doeleinde u de vertaling zal gaan gebruiken.

Lees meer
logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001.
Naast de wet Privacy (AVG), hebben wij allen een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement en ISO 17100 vertaaldiensten ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een contract laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een uitgebreid netwerk aan beëdigde en onbeëdigde native speaker vertalers. Al onze vertalers zijn in het bezit van een HBO-diploma of hoger en volgen verplicht jaarlijks vele cursussen om veranderingen in de taal bij te houden. Daarnaast hebben onze beëdigde vertalers de eed in de rechtbank afgelegd. Meer informatie over een beëdigde vertaling vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen. Een contract vertalen wij voor onze klanten naar alle tevredenheid. Grote en kleine bedrijven, maar ook veel particulieren gingen u voor. Daarnaast weten wij dat uw contract vertrouwelijke informatie kan bevatten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan. Mocht u het op prijs stellen dan zijn wij, naast onze privacy statement en algemene voorwaarden, bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

contract laten vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de tekst, een foto of scan van uw documenten per e-mail

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigde) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en indien een beëdigde vertaling ook het origineel per per post of koerier

een spoedvertaling van uw contract zonder spoedtarief

Een spoedvertaling van uw contract zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw contract. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van contract versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw contract? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij vertalen alle documenten tegen een scherp tarief.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

+1927 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

More information

Alle informatie rondom contracten vertalen

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Wenst u uw contract te vertalen door native speaker vertalers tegen een scherp tarief en zonder enig verlies van kwaliteit? Wij zijn open en eerlijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een indicatie van de eventuele kosten om uw contract onbeëdigd te vertalen. Indien uw contract beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw contract. Aangezien contracten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen contract en niet op basis van ‘een gemiddelde grootte’. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw contract vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Uw contract vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw contract naar elke gewenste taal laten vertalen. Een contract vertalen wij dan ook van en naar onder anderen het NederlandsEngelsSpaansItaliaansFrans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw contract te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het JapansArabisch en Indonesisch. Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native speaker vertaler voor het vertalen van uw contract. Wij leveren uw vertaalde contract per mail aan als Word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kunt toevoegen. Laat vandaag nog uw contract vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als Word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van het desbetreffende contract. Naast een contract vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld, een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

alles over contracten vertalen
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2