Contract vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Uw contract vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan werken? Vindt u het belangrijk om te weten waar u voor tekent? Of wilt u uw opgestelde contracten internationaal gebruiken? Uw contract vertalen is snel geregeld bij vertaalbureau Urgent Vertalen. Het is mogelijk om uw contract beëdigd of onbeëdigd te laten vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag. Dit hangt uiteraard geheel af voor welk doeleinde u de vertaling zal gaan gebruiken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een contract laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een uitgebreid netwerk aan beëdigde en onbeëdigde native speaker vertalers. Al onze vertalers zijn in het bezit van een HBO-diploma of hoger en volgen verplicht jaarlijks vele cursussen om veranderingen in de taal bij te houden. Daarnaast hebben onze beëdigde vertalers de eed in de rechtbank afgelegd. Meer informatie over een beëdigde vertaling vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

Een contract vertalen wij voor onze klanten naar alle tevredenheid. Grote en kleine bedrijven, maar ook veel particulieren gingen u voor. Daarnaast weten wij dat uw contract vertrouwelijke informatie kan bevatten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan. Mocht u het op prijs stellen dan zijn wij, naast onze privacy statement en algemene voorwaarden, bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Wenst u uw contract te vertalen door native speaker vertalers tegen een scherp tarief en zonder enig verlies van kwaliteit? Wij zijn open en eerlijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een indicatie van de eventuele kosten om uw contract onbeëdigd te vertalen.

Indien uw contract beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw contract. Aangezien contracten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen contract en niet op basis van 'een gemiddelde grootte'. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw contract vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw contract zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw contract. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van contract versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw contract? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij vertalen alle documenten tegen een scherp tarief.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw contract vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw contract naar elke gewenste taal laten vertalen. Een contract vertalen wij dan ook van en naar onder anderen het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw contract te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch.

Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native speaker vertaler voor het vertalen van uw contract. Wij leveren uw vertaalde contract per mail aan als Word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kunt toevoegen. Laat vandaag nog uw contract vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als Word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van het desbetreffende contract.

Naast een contract vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld, een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.