• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Negatieve PCR-test vertalen

  Heeft u met spoed een vertaling van een negatieve coronatest nodig? Een negatieve PCR-test is bij Urgent Vertalen snel geregeld.

  Heeft u met spoed een vertaling van een negatieve coronatest nodig? Omdat u al binnen enkele dagen naar het buitenland vertrekt? Dan bent u bij Urgent Vertalen aan het juiste adres. Want wanneer u van plan bent om naar het buitenland te reizen dan is er een grote kans dat u bij aankomst op de luchthaven van uw bestemming een negatieve coronatest met medisch certificaat moet kunnen overhandigen. Deze non-covid-19-verklaring wordt o.a. geëist door landen met een inreisbeperking om te voorkomen dat het coronavirus zich verder of opnieuw verspreidt. Helaas accepteert niet elk land de Engelstalige versie van de non-covid-19-verklaring en verwacht men een beëdigde vertaling in de taal die daar officieel gesproken wordt. Een beëdigde vertaling van een negatieve coronatest kan binnen zeer korte tijd worden gerealiseerd. Uw Negatieve coronatest vertalen? Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Hoe snel kan mijn negatieve PCR-test worden vertaald?

  Een negatieve PCR-test vertalen is op korte termijn te realiseren. De scans van een beëdigde vertaling van een standaard PCR-test in het Nederlands kunnen vaak binnen enkele uren aan u worden opgeleverd. De vraag is echter of u voldoende heeft aan de scans of dat u het origineel moet kunnen overleggen wanneer men hier tijdens of na uw reis om vraagt. Wij adviseren om het origineel met u mee op reis te nemen om zo eventuele problemen te voorkomen. Wij kunnen de beëdigde vertaling negatieve PCR-test altijd naar u toesturen per post of met spoed per koerier. Ook is er bijna altijd een mogelijkheid om het origineel bij ons in Den Haag op te halen. Een negatieve PCR-test is bij Urgent Vertalen snel geregeld.

  negatieve pcr test vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  met spoed een vertaling van een negatieve coronatest nodig

  Ik heb met spoed een vertaling van mijn negatieve coronatest nodig

  Omdat u zeer kort voor vertrek de PCR-test moet laten afnemen, zal een vertaling binnen extreem korte tijd moeten worden gerealiseerd. Wij zijn zo ingericht dat er altijd een spoedvertaler voor u klaarstaat zodat een spoedvertaling negatieve coronatest voor uw vertrek gereed is. Het verzorgen van een spoedvertaling is ons dagelijks werk. U kunt hier denken aan het vertalen van persberichten (ook rondom corona), een geboortecertificaat vertalen, een diploma vertalen of een overlijdensakte vertalen. Door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van spoedvertalingen kunt met een gerust hart terecht voor een spoedvertaling negatieve coronatest.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

  Naar welke taal kan ik een negatieve coronatest laten vertalen?

  Een officiële (beëdigde) vertaling van een negatieve coronatest kan naar elke officieel erkende taal worden uitgevoerd. Of u nu een vertaling Chineesvertaling Slowaaksvertaling Indonesischvertaling Japans of een vertaling Arabisch wenst, voor elke gewenste taal kunt u bij ons terecht. Let op: informeer altijd voor vertrek bij de lokale overheid van uw bestemming of de standaard Nederlands- of Engelstalige non-covid-19 verklaring en certificaat vanuit de (snel)teststraat voldoende wordt geacht.

  Hoe gaat een coronatest vertalen in zijn werk?

  Stap 1: Informatie en negatieve coronatest toesturen. Stuur ons uw naam en telefoonnummer, naar welke taal de coronatest moet worden vertaald en wanneer en naar welk land u vertrekt met in de bijlage een goed leesbare en onbewerkte scan of foto van de corona test en eventuele aanvullende documenten naar: info@urgentvertalen.nl. Let op! Vaak zijn er naast een officiële vertaling nog extra stappen nodig om uw vertaling in het buitenland te mogen gebruiken! Stap 2: U ontvangt een vrijblijvende offerte. Stap 3: Wanneer u akkoord bent met de offerte, stuurt u ons uw volledige adresgegevens zodat wij u de factuur kunnen toesturen. Stap 4: Na ontvangst van de betaling starten wij direct de vertaalprocedure. Stap 5: De vertaling is gereed; u ontvangt de scans van de beëdigde vertaling per e-mail en de originele vertaling kunt u bij ons op het kantoor ophalen of wij sturen de vertaling per koerier of reguliere post naar u toe. Let op! Vaak zijn er nog extra stappen nodig om uw vertaling in het buitenland te mogen gebruiken!

  Welke stappen moeten er nog meer worden genomen na het beëdigd vertalen van een PCR-test?

  Een beëdigde vertaling moet meestal worden gelegaliseerd. Het land van uw bestemming moet namelijk kunnen zien dat de beëdigde vertaling daadwerkelijk is gemaakt door een beëdigde vertaler die bij de Rechtbank in Nederland staat ingeschreven. Hiervoor dient het document gelegaliseerd te worden. Afhankelijk dan uw bestemming en soort document zal een beëdigde vertaling van een speciale zegel en/of stempel worden voorzien, zodat u het document buiten Nederland kunt gebruiken. Bent u benieuwd of uw vertaling van de PCR-test gelegaliseerd moet worden? Voor meer informatie betreffende het legaliseren van uw beëdigde vertaling kunt u hier terecht.

  Hoe vraag ik een vrijblijvende offerte op voor een spoedvertaling negatieve PCR-test?

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Volg dan de eerder genoemde stappen op deze pagina of neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte voor een spoedvertaling PCR-test. Let op: Informeer enkele dagen voor vertrek altijd bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken of ambassade van het betreffende land naar de eisen die worden gesteld door het land van uw bestemming. Er kunnen dagelijks wijzigingen plaatsvinden m.b.t. het aanleveren van een non-Covid-19- verklaring/ vertaling PCR- test.

  Wat is een beëdigde vertaling?

  Een beëdigde vertaling is een vertaling die volledig naar waarheid is vertaald. Een beëdigd vertaler heeft een jarenlange vertaalopleiding gevolgd en met succes afgerond. Daarna heeft de vertaler de eed bij de Nederlandse Rechtbank afgelegd dat elk document met zijn/haar waarmerk naar waarheid is vertaald, met alle bekendheid van geschriften. De vertaler wordt vervolgens geregistreerd in de database van de Rechtbank. De vertaler plaatst na het vertalen van een document altijd zijn/haar naam, handtekening en stempel met zijn of haar unieke beëdigingsnummer. Het vertaalde document is dan een officieel document binnen Nederland.

  pcr test vertalen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2