Negatieve PCR-test vertalen

Heeft u met spoed een vertaling van een negatieve coronatest nodig? Omdat u al binnen enkele dagen naar het buitenland vertrekt? Dan bent u bij Urgent Vertalen aan het juiste adres. Want wanneer u van plan bent om naar het buitenland te reizen dan is er een grote kans dat u bij aankomst op de luchthaven van uw bestemming een negatieve coronatest met medisch certificaat moet kunnen overhandigen. Deze non-covid-19-verklaring wordt o.a. geëist door landen met een inreisbeperking om te voorkomen dat het coronavirus zich verder of opnieuw verspreidt. Helaas accepteert niet elk land de Engelstalige versie van de non-covid-19-verklaring en verwacht men een beëdigde vertaling in de taal die daar officieel gesproken wordt. Een beëdigde vertaling van een negatieve coronatest kan binnen zeer korte tijd worden gerealiseerd. Uw Negatieve coronatest vertalen? Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Hoe snel kan mijn negatieve PCR-test worden vertaald?

Een negatieve PCR-test vertalen is op korte termijn te realiseren. De scans van een beëdigde vertaling van een standaard PCR-test in het Nederlands kunnen vaak binnen enkele uren aan u worden opgeleverd. De vraag is echter of u voldoende heeft aan de scans of dat u het origineel moet kunnen overleggen wanneer men hier tijdens of na uw reis om vraagt. Wij adviseren om het origineel met u mee op reis te nemen om zo eventuele problemen te voorkomen. Wij kunnen de beëdigde vertaling negatieve PCR-test altijd naar u toesturen per post of met spoed per koerier. Ook is er bijna altijd een mogelijkheid om het origineel bij ons in Den Haag op te halen. Een negatieve PCR-test is bij Urgent Vertalen snel geregeld.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

  • U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail

    Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

  • De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd

    De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt de kopie van uw document gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

  • Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis

    Verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Ik heb met spoed een vertaling van mijn negatieve coronatest nodig

Omdat u zeer kort voor vertrek de PCR-test moet laten afnemen, zal een vertaling binnen extreem korte tijd moeten worden gerealiseerd. Wij zijn zo ingericht dat er altijd een spoedvertaler voor u klaarstaat zodat een spoedvertaling negatieve coronatest voor uw vertrek gereed is.

Het verzorgen van een spoedvertaling is ons dagelijks werk. U kunt hier denken aan het vertalen van persberichten (ook rondom corona), een geboortecertificaat vertalen, een diploma vertalen of een overlijdensakte vertalen. Door onze jarenlange ervaring met het verzorgen van spoedvertalingen kunt met een gerust hart terecht voor een spoedvertaling negatieve coronatest.

Naar welke taal kan ik een negatieve coronatest laten vertalen?

Een officiële (beëdigde) vertaling van een negatieve coronatest kan naar elke officieel erkende taal worden uitgevoerd. Of u nu een vertaling Chinees, vertaling Slowaaks, vertaling Indonesisch, vertaling Japans of een vertaling Arabisch wenst, voor elke gewenste taal kunt u bij ons terecht.

Let op: informeer altijd voor vertrek bij de lokale overheid van uw bestemming of de standaard Nederlands- of Engelstalige non-covid-19 verklaring en certificaat vanuit de (snel)teststraat voldoende wordt geacht.

Hoe gaat een coronatest vertalen in zijn werk?

Stap 1: Informatie en negatieve coronatest toesturen

Stuur ons uw naam en telefoonnummer, naar welke taal de coronatest moet worden vertaald en wanneer en naar welk land u vertrekt met in de bijlage een goed leesbare en onbewerkte scan of foto van de corona test en eventuele aanvullende documenten naar: info@urgentvertalen.nl.

 

Let op! Vaak zijn er naast een officiële vertaling nog extra stappen nodig om uw vertaling in het buitenland te mogen gebruiken!

 

Stap 2: U ontvangt een vrijblijvende offerte.

 

Stap 3: Wanneer u akkoord bent met de offerte, stuurt u ons uw volledige adresgegevens zodat wij u de factuur kunnen toesturen.

 

Stap 4: Na ontvangst van de betaling starten wij direct de vertaalprocedure.

 

Stap 5: De vertaling is gereed; u ontvangt de scans van de beëdigde vertaling per e-mail en de originele vertaling kunt u bij ons op het kantoor ophalen of wij sturen de vertaling per koerier of reguliere post naar u toe. Let op! Vaak zijn er nog extra stappen nodig om uw vertaling in het buitenland te mogen gebruiken!

Welke stappen moeten er nog meer worden genomen na het beëdigd vertalen van een PCR-test?

Een beëdigde vertaling moet meestal worden gelegaliseerd. Het land van uw bestemming moet namelijk kunnen zien dat de beëdigde vertaling daadwerkelijk is gemaakt door een beëdigde vertaler die bij de Rechtbank in Nederland staat ingeschreven. Hiervoor dient het document gelegaliseerd te worden. Afhankelijk dan uw bestemming en soort document zal een beëdigde vertaling van een speciale zegel en/of stempel worden voorzien, zodat u het document buiten Nederland kunt gebruiken. Bent u benieuwd of uw vertaling van de PCR-test gelegaliseerd moet worden? Voor meer informatie betreffende het legaliseren van uw beëdigde vertaling kunt u hier terecht.

Hoe vraag ik een vrijblijvende offerte op voor een spoedvertaling negatieve PCR-test?

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Volg dan de eerder genoemde stappen op deze pagina of neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte voor een spoedvertaling PCR-test.

Let op: Informeer enkele dagen voor vertrek altijd bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken of ambassade van het betreffende land naar de eisen die worden gesteld door het land van uw bestemming. Er kunnen dagelijks wijzigingen plaatsvinden m.b.t. het aanleveren van een non-Covid-19- verklaring/ vertaling PCR- test.

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een vertaling die volledig naar waarheid is vertaald. Een beëdigd vertaler heeft een jarenlange vertaalopleiding gevolgd en met succes afgerond. Daarna heeft de vertaler de eed bij de Nederlandse Rechtbank afgelegd dat elk document met zijn/haar waarmerk naar waarheid is vertaald, met alle bekendheid van geschriften. De vertaler wordt vervolgens geregistreerd in de database van de Rechtbank. De vertaler plaatst na het vertalen van een document altijd zijn/haar naam, handtekening en stempel met zijn of haar unieke beëdigingsnummer. Het vertaalde document is dan een officieel document binnen Nederland.