• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Boek vertalen

  Een boek laten vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen. Wij leveren correct, snel en tegen een scherp tarief.

  Heeft u of uw cliënt een boek geschreven dat u in andere landen op de markt wilt brengen? Dan is een correcte vertaling een must. Hiermee heeft u de garantie dat de kwaliteit van de inhoud niet anders is dan hoe de schrijver het bedoelt. Uw boek vertalen is bij hét vertaalbureau van Den Haag mogelijk. Correct, snel en tegen een scherp tarief.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een boekvertaling bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Het komt voor dat u voor promotiedoeleinden een deel van uw boek of een hoofdstuk wilt laten vertalen, maar het kan natuurlijk ook om het complete boek gaan. Bij vertaalbureau Urgent Vertalen bent u voor alle soorten en maten boekvertalingen welkom. Een boek op de juiste manier vertalen vereist kennis van de brontaal en de doeltaal omdat nuanceverschillen het verhaal totaal anders zullen doen overkomen. Ook vakjargon dient correct vertaald te worden, denk hierbij aan medischejuridische of commerciële thema’s. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan vertalers, welke over ruime ervaring beschikken in zijn of haar eigen vakjargon en taal.

  boeken vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  boek met spoed vertalen

  Een spoedvertaling van uw boek zonder spoedtarief

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw boek of een deel ervan. Veel vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van (een deel van) hun boek versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen spoedtarief. Bij ons kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Heeft u met spoed een vertaling nodig van uw boek? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Laat nu uw boek vertalen tegen een aantrekkelijk tarief.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over het vertalen van boeken

  Uw boek discreet laten vertalen tegen een scherp tarief

  U profiteert bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Dagelijks verzorgen wij voor auteurs en uitgevers vertalingen van boeken in alle mogelijke talen. Van kookboeken tot managementboeken, alles is mogelijk en altijd naar volle tevredenheid van u. U krijgt de belofte dat dit niet ten koste van de kwaliteit en snelheid gaat. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om zelf de kosten te berekenen via onze webpagina tarieven. Het kan voorkomen dat uw boek vertaald dient te worden, voordat het in de originele taal überhaupt op de markt is. Wij begrijpen dat u daarom voor een moeilijke beslissing staat, aangezien het om vertrouwelijke teksten gaat. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

  Uw boek vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Het vertalen van de teksten van uw boek kan bij vertaalbureau Urgent Vertalen naar elke gewenste taal. Boeken vertalen wij voor onze opdrachtgevers onder anderen naar Engels,Frans,Spaans,Italiaans of Duits. Ook is er veel vraag naar talen buiten Europa zoals Japans,  Arabisch en Indonesisch. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens native speaker zijn van de doeltaal. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een correcte vertaling.

  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van de desbetreffende presentatie. Naast een boek te laten vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  U kunt een vrijblijvende offerte ontvangen door te klikken op de onderstaande offertebutton of door de tekst van uw boek of het aantal woorden te mailen naar info@urgentvertalen.nl. Vermeld hierbij alstublieft ook uw naam en telefoonnummer. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  uw boek vertalen is mogelijk in alle talencombinaties
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2