Menukaart vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Een menukaart, ook wel spijskaart of spijslijst genoemd, is niet alleen een kaart waar ‘gewoonweg’ wat teksten op staan. Men moet worden verleid door de gepresenteerde gerechten. Een menukaart vertalen betekent verantwoordelijkheid. Elke maaltijd of dinergang dient op de juiste wijze te worden verwoord, waardoor men zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt in uw restaurant. In volle vertrouwen kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag uw menukaart vertalen naar elke gewenste taal, tegen een zeer aantrekkelijk laag tarief.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een menukaart laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een uitgebreid netwerk aan beëdigde en onbeëdigde native-speaker vertalers. Al onze vertalers zijn in het bezit van een afgeronde HBO- diploma of hoger. En volgen verplicht jaarlijks velen cursussen om veranderingen in de taal bij te blijven. Daarnaast hebben onze beëdigde vertalers de eed in de Rechtbank afgelegd. Meer informatie over een beëdigde vertaling vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

Uw menukaart vertalen tegen een scherp tarief

Wenst u uw menukaart te vertalen door native-speaker vertalers, tegen een scherp tarief en zonder enig verlies van kwaliteit? Wij zijn open en eerlijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een indicatie van de eventuele kosten om uw menukaart onbeëdigd te vertalen.

Indien uw menukaart vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw menukaart. Aangezien menukaarten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk, dat u betaald voor de grootte van uw eigen kaart en niet op basis van “een gemiddelde grootte”. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw contract vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw contract zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw menukaart. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van contract versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw kaart? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw menukaart laten vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw contract naar elke gewenste taal laten vertalen. Een menukaart vertalen wij dan ook dagelijks van en naar onder anderen het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw kaart te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch.

Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw menukaart. Wij leveren uw vertaalde kaart per mail aan als word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kan toevoegen. Laat vandaag nog uw menu en andere documenten vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out van het desbetreffende contract.

Naast een menukaart vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld, een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.