Uittreksel KVK vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Bent u van plan om een onderneming te starten in het buitenland? Uw uittreksel KvK vertalen is dan van groot belang. uittreksel KvK zijn officiële documenten waar informatie zoals geregistreerde gegevens, adresgegevens en datum van oprichting van een bedrijf, in verwerkt staan. De uittreksels KvK worden daarom ook officieel opgesteld bij de Kamer van Koophandel. Een uittreksel KvK bevat veelal ingewikkelde juridische termen waardoor een vertaler met veel ervaring in het juridisch jargon noodzakelijk is.

Vrijwel alle uittreksel KvK dienen beëdigd vertaald te worden waardoor er een beëdigde vertaler, ook wel officiële vertaler nodig is. Een juridische beëdigd vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding en heeft tevens de eed in de rechtbank afgelegd dat elk document met zijn waarmerk, naar waarheid is vertaald, met alle bekendheid van geschriften. Op basis hiervan betreft de beëdigde vertaling een officieel vertaald document binnen Nederland. Uiteraard is het mogelijk om het vertaalde document ook in het buitenland te gebruiken, door het document te laten legaliseren. Meer informatie over beëdigd vertalen vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

Betrouwbaar in omgang met uw uittreksel KvK

Bij het vertaalbureau van Den Haag geldt er voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding. uittreksels KvK bevatten vertrouwelijke informatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan vertrouwelijke beëdigde juridische vertalers, met ruime ervaring op gebied van uittreksels KvK vertalen. Uw uittreksel KvK vertalen kunt u in volle vertrouwen overlaten aan het vertaalbureau van Den Haag.

Uw uittreksel KvK vertalen tegen een scherp tarief

Uw uittreksel KvK vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uittreksel KvK beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw uittreksel KvK. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen uittreksel KvK en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw uittreksel KvK vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw uittreksel KvK zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van een uittreksel KvK. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van een uittreksel KvK versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw uittreksel KvK? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw uittreksel KvK vertalen is naar alle talen mogelijk

Een uittreksel KvK vertalen wij vrijwel dagelijks vanuit het Nederlands naar onder anderen het Spaans, Engels, Duits of Frans. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt beëdigde vertalingen van en naar elke officiële taal. Tevens kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag uw uittreksel KvK vertalen tegen een aantrekkelijk tarief.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Het kan voorkomen dat het land waar u van plan bent de uittreksel KvK te gebruiken, meedoet aan het landelijke apostille verdrag. Mocht u niet over de gelegenheid beschikken om de beëdigd vertaalde uittreksel KvK te voorzien van een apostille bij de rechtbank, dan kunt u dit gerust aan het vertaalbureau van Den Haag overlaten. Meer informatie over apostilles en legalisatie vindt u op onze webpagina: apostille en legalisatie.

Naast het vertalen van uittreksel KvK kunt u bij het juridisch vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor vertalingen van bijvoorbeeld diverse soorten documenten, aktes, contracten, statuten of algemene voorwaarden.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn KvK uittreksel in het buitenland wordt geaccepteerd?

Het opvragen van een uittreksel is vaak niet voldoende aangezien er taalbarrières zijn. Het KvK uittreksel dient nog vertaald en gelegaliseerd te worden. Als u het KvK uittreksel wilt opvragen, dient u er rekening mee te houden dat een online opgevraagd KVK-uittreksel wellicht niet voldoende is, aangezien deze niet gelegaliseerd kan worden. Het hangt van het land van bestemming af hoe de documenten gelegaliseerd dienen te worden en uiteraard naar welke taal het vertaald dient te worden. Bij het ene land is het legaliseren bij de rechtbank voldoende en bij het andere land dient het daarna nog door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het consulaat van het betreffende land gelegaliseerd te worden. Door deze legalisaties kan uw klant/partner ervan uitgaan dat het officiële documenten zijn en uitgegeven door officiële instanties in Nederland. De legalisaties zorgen ervoor dat uw documenten officieel worden in het land van bestemming.
Via https://urgentvertalen.nl/legalisatie/ is meer informatie te vinden over de instanties die u voor elk land nodig heeft.

Handtekening legaliseren van de directeur voor in het buitenland?

Soms dienen er andere documenten van uw bedrijf door bedrijven of overheden in het buitenland begrepen en geaccepteerd te worden. Als directeur staat uw handtekening in het register van de KvK. De ondertekende documenten kunt u laten legaliseren bij de legalisatieafdeling van de KvK. Deze legalisatie wil nog niet zeggen dat het document klaar is voor gebruik in het buitenland.
De KvK legaliseert alleen de handtekening van de directeur en niet de inhoud van het document. Let op: de KvK legaliseert geen uittreksels van de KvK zelf. Nadat uw document gelegaliseerd is bij de KvK kan het document gelegaliseerd worden door de rechtbank of door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, afhankelijk van het land waarvoor u het nodig heeft, en daarna eventueel ook nog door het consulaat van het desbetreffende land. Meer informatie kunt u vinden via https://urgentvertalen.nl/legalisatie/

Documenten uit het buitenland ondertekenen, hoe voorkom ik problemen?

Het kan voorkomen dat uw bedrijf documenten uit het buitenland dient te ondertekenen maar de taal niet spreekt of begrijpt.
Wanneer er een document wordt ondertekend waarvan u de taal niet begrijpt, heeft het document geen juridische waarde, aangezien u geen idee heeft wat of waarvoor u precies heeft getekend. Het is verstandig om het document dan eerst te laten vertalen, zodat u begrijpt wat er precies staat en eventueel kunt onderhandelen wat er in het document/contract moet komen te staan. Om er zeker van te zijn dat u tekent voor iets waar u achter staat, raden wij altijd aan die versie te ondertekenen waarvan u de taal goed machtig bent. Die versie kan dan weer beëdigd vertaald worden voor gebruik in het buitenland.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.