App of applicatie vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

De teksten van uw app vertalen, omdat u de internationale markt op wilt? Dat is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Over de hele wereld worden er zo’n 6 miljard smartphones en tablets gebruikt met besturingssystemen als iOS en Android om veelvuldig mobiele apps te downloaden. Om een app serieus te nemen, dienen alle teksten van een app correct te worden vertaald. Want waarom zou een potentiële klant betalen voor een app, welke vol zit met spelfouten? Of voor een app waarvan de zinnen niet lopen? Of zelfs klanten die zich niet aangetrokken voelen tot uw app omdat de tekst niet beschikt over de juiste “schwung”?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Uw applicatie laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Apps voor de overheid, medische apps, verzorging apps, sport apps en apps voor games zijn naar volledige tevredenheid van de opdrachtgever vertaald door ons vertaalbureau Urgent Vertalen.

Apps zijn zeer belangrijk voor zowel de bedenkers als de gebruikers in deze moderne tijd. Aangezien er duizenden mensen gebruik maken van deze handige dienst, is het van groot belang om te weten aan welke doelgroep u de desbetreffende app richt. Hierdoor kunnen wij de juiste vertaler bij de tekst van uw app matchen, in verband met de vele verschillende soorten vaktermen, bewoording en de te gebruiken toon.

Enkele voorbeelden van wat wij vertalen zijn:

Het vertalen van een beschrijving van de app, het vertalen van informatie over de ontwikkelaar, het vertalen van algemene voorwaarden en/of het vertalen van een privacybeleid.

Het is bij vertaalbureau Urgent Vertalen ook mogelijk om enkel een aangepaste regel in de bronteksten te vertalen, zoals een aanpassing in de algemene voorwaarden. Hebt u vragen over het vertalen van een app? Neem dan gerust contact op met ons. Onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Uw app laten vertalen tegen een scherp tarief

Uw app vertalen kan bij het Vertaalbureau van Den Haag tegen een scherp tarief. Zonder enig verlies in kwaliteit.
Via deze weg willen wij u graag de mogelijkheid geven om zelf een inschatting te maken van de kosten voor het vertalen van uw app. Uiteraard kunt u ook de desbetreffende teksten van uw app mailen naar info@urgentvertalen.nl, waarna wij het aantal woorden berekenen en u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Wij hebben al vaak meegemaakt dat er een vertaling verzorgd moest worden voordat de app überhaupt op de markt beschikbaar was. Wij begrijpen als geen ander dat u hierdoor voor een ongemakkelijke beslissing staat. Wij zijn bereid om samen met u een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen. Ook zonder geheimhoudingsovereenkomst kunt u het volle vertrouwen in het vertaalbureau van Den Haag hebben. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en Algemene voorwaarden.

Laat nu uw app vertalen tegen een scherp tarief en in perfecte kwaliteit bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

Een spoedvertaling van uw advertentie zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw app. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van uw app versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Heeft u dus met spoed een vertaling nodig van uw app? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij vertalen al uw documenten en applicaties super snel.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw applicatie vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Het vertalen van de teksten van uw app kan bij vertaalbureau Urgent Vertalen naar elke gewenste taal. Apps vertalen wij voor onze opdrachtgevers onder anderen naar het Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Duits. Ook is er veel vraag naar talen buiten Europa zoals Japans, Chinees (Mandarijn) , Koreaans en Russisch.

Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speaker” zijn van de doeltaal. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een correcte vertaling.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Indien u in het buitenland uw product en/ of dienst wil verkopen, is het ook verstandig om uw algemene voorwaarden in de officiële taal van het desbetreffende land aan te bieden. Ook voor het vertalen van uw algemene voorwaarden kunt u terecht bij hét vertaalbureau van Den Haag.

Naast het vertalen van uw app kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld het vertalen van een website, een handleiding, een advertentie of huisregels.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt een vrijblijvende offerte ontvangen door te klikken op de onderstaande offertebutton of door de desbetreffende tekst van uw app of het aantal woorden met uw naam en telefoonnummer te mailen naar het vertaalbureau van Den Haag: info@urgentvertalen.nl

Vergeet u hierbij niet te vermelden naar welke taal de tekst vertaald dient te worden.
Na ontvangst van uw tekst of het aantal woorden van uw app, nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.