App of applicatie vertalen?

De teksten van uw app vertalen, omdat u de internationale markt op wilt? Dat is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Over de hele wereld worden er zo’n 6 miljard smartphones en tablets gebruikt met besturingssystemen als iOS en Android om veelvuldig mobiele apps te downloaden. Om een app serieus te nemen, dienen alle teksten van een app correct te worden vertaald. Want waarom zou een potentiële klant betalen voor een app, welke vol zit met spelfouten? Of voor een app waarvan de zinnen niet lopen? Of zelfs klanten die zich niet aangetrokken voelen tot uw app omdat de tekst niet beschikt over de juiste “schwung”? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen!

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Uw applicatie laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Apps voor de overheid, medische apps, verzorging apps, sport apps en apps voor games zijn naar volledige tevredenheid van de opdrachtgever vertaald door ons vertaalbureau Urgent Vertalen. Apps zijn zeer belangrijk voor zowel de bedenkers als de gebruikers in deze moderne tijd. Aangezien er duizenden mensen gebruik maken van deze handige dienst, is het van groot belang om te weten aan welke doelgroep u de desbetreffende app richt. Hierdoor kunnen wij de juiste vertaler bij de tekst van uw app matchen, in verband met de vele verschillende soorten vaktermen, bewoording en de te gebruiken toon.

applicatie vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

applicatie met spoed laten vertalen

Een spoedvertaling van uw applicatie zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw app. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van uw app versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Heeft u dus met spoed een vertaling nodig van uw app? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij vertalen al uw documenten en applicaties super snel.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over het vertalen van applicaties

Uw app laten vertalen tegen een scherp tarief

Uw app vertalen kan bij het Vertaalbureau van Den Haag tegen een scherp tarief. Zonder enig verlies in kwaliteit.
Via deze weg willen wij u graag de mogelijkheid geven om zelf een inschatting te maken van de kosten voor het vertalen van uw app. Uiteraard kunt u ook de desbetreffende teksten van uw app mailen naar info@urgentvertalen.nl, waarna wij het aantal woorden berekenen en u een vrijblijvende offerte aanbieden. Wij hebben al vaak meegemaakt dat er een vertaling verzorgd moest worden voordat de app überhaupt op de markt beschikbaar was. Wij begrijpen als geen ander dat u hierdoor voor een ongemakkelijke beslissing staat. Wij zijn bereid om samen met u een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen. Ook zonder geheimhoudingsovereenkomst kunt u het volle vertrouwen in het vertaalbureau van Den Haag hebben. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en Algemene voorwaarden. Laat nu uw app vertalen tegen een scherp tarief en in perfecte kwaliteit bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

Uw applicatie vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Het vertalen van de teksten van uw app kan bij vertaalbureau Urgent Vertalen naar elke gewenste taal. Apps vertalen wij voor onze opdrachtgevers onder anderen naar het EngelsFransSpaansItaliaans of Duits. Ook is er veel vraag naar talen buiten Europa zoals JapansChinees (Mandarijn) , Koreaans en Russisch. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speaker” zijn van de doeltaal. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een correcte vertaling.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Indien u in het buitenland uw product en/ of dienst wil verkopen, is het ook verstandig om uw algemene voorwaarden in de officiële taal van het desbetreffende land aan te bieden. Ook voor het vertalen van uw algemene voorwaarden kunt u terecht bij hét vertaalbureau van Den Haag. Naast het vertalen van uw app kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld het vertalen van een website, een handleiding, een advertentie of huisregels.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt een vrijblijvende offerte ontvangen door te klikken op de onderstaande offertebutton of door de desbetreffende tekst van uw app of het aantal woorden met uw naam en telefoonnummer te mailen naar het vertaalbureau van Den Haag: info@urgentvertalen.nl Vergeet u hierbij niet te vermelden naar welke taal de tekst vertaald dient te worden.
Na ontvangst van uw tekst of het aantal woorden van uw app, nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2